Home » Volwassenen

Agenda: Kom naar de activiteiten

01 jun 2023 t/m 07 jun 2023
De Week van de Jonge Mantelzorger

De Halte, Vuren

Lees meer
06 jun 2023
Hulppunt Geldermalsen

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
06 jun 2023
Open eettafel Deil

Dorpshuis ‘t Duifhuis, Deil

Lees meer
06 jun 2023
Hulppunt Waardenburg

Dorpshuis de Koeldert, Waardenburg

Lees meer
06 jun 2023
Gespreksgroep Rouw

De Dorpskamer, Enspijk

Lees meer
06 jun 2023
Informatieavond vertrouwenspersoon kennismaking

Dorpshuis Asperen, Asperen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Volwassenen

Welzijn gaat over het welbevinden van mensen op fysiek, geestelijk en sociaal vlak. Juist de mensen die op een van de drie terreinen hinder ondervinden, mogen op Welzijn West Betuwe rekenen.

Investeren in welzijn is aandacht voor preventie en oog en aandacht voor alle inwoners, maar ook door het faciliteren van eigen inzet en verantwoordelijkheid. In een mooie beleidsterm als “uitgaan van de eigen kracht” gevangen, beoogt Welzijn West Betuwe mensen te ondersteunen om invulling te geven aan hun eigen welzijn en die van hun omgeving.

 

Uitgelicht:

Hulp bij belastingaangifte 2022

Laatste nieuws

Column: Welzijn van West – mei 2023
De maandelijkse column 'Welzijn van West' van Marco van Westerlaak, directeur-bestuurder van Welzijn West Betuwe. Wat gebeurt er als je ChatGTP vraagt een…

Vacatures: Coach statushouders (24u) en sociaal werker (32u)
Welzijn West Betuwe zoekt een coach statushouders (24u) en een sociaal werker (32u). Solliciteren kan tot en met 30 april 2023.

Column: Welzijn van West – april 2023
De maandelijkse column 'Welzijn van West' van Marco van Westerlaak, directeur-bestuurder van Welzijn West Betuwe. Het is tijd dat er een schaal komt…

Voor organisaties

Of je nu een sportvereniging, Oranjevereniging of muziekvereniging bent, overal leven vragen over de dagelijkse gang van zaken. De meeste vragen kunnen gelukkig zelf worden opgepakt en opgelost. Echter blijven er altijd vraagstukken liggen waar wellicht niet de tijd, kennis of kunde voor in huis is. Hiermee kun je terecht bij Welzijn West Betuwe. De sociaal werkers of buurtsport –en cultuurcoaches gaan samen met jou bekijken wat er nodig is om tot een oplossing te komen!
>>> Lees meer