Home » Volwassenen

Agenda: Kom naar de activiteiten

20 nov
Hobby en koffie ochtend

Dorpshuis de Koeldert, Waardenburg

Lees meer
20 nov
In beweging met dans!

Dorpshuis Asperen, Asperen

Lees meer
21 nov
Hulppunt Ophemert

Huis op Hemert, Ophemert

Lees meer
26 nov
Taalcafé

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
26 nov
Quilten

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
26 nov
Hulppunt Asperen

Dorpshuis Asperen, Asperen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Mantelzorg

Ben jij mantelzorger? Weet dan dat je er niet alleen staat. Welzijn West Betuwe kijkt graag met je mee welke hulp je nodig hebt om de zorg te kunnen blijven dragen. Onze mantelzorgconsulenten zijn je graag van dienst.

>> lees verder 

Uitgelicht:

Week van de Mantelzorg: Mantelzorg en andere culturen

Laatste nieuws

Dwalen door Verhalen
Een mooie manier voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorger om in contact te zijn en samen te genieten van het hier en nu.

Gespreksgroep Rouw
Het verlies van een partner is een ingrijpende gebeurtenis. In een gespreksgroep kun je elkaar tot steun zijn door naar elkaar te luisteren en ervaringen te delen.

Verras een mantelzorger!
Welzijn West Betuwe organiseert jaarlijks de Week van de Mantelzorg in de gemeente West Betuwe. Ook dit jaar heeft Welzijn West Betuwe van maandag 4 t/m zaterdag 9 november 2019 een uitgebreid programma waarin het thema mantelzorg bij diverse doelgroepen onder de aandacht wordt gebracht.

Valpreventiemaand West Betuwe
Oktober staat in het teken van valpreventie. In de valpreventiemaand slaan diverse professionals de handen ineen tijdens meerdere activiteiten.

Wereld Alzheimerdag
Op Wereld Alzheimerdag 2019 gaan we er voor zorgen dat we samen met voetballers, scouts en bewoners van de woon-zorgcentra gaan bewegen.

Doe mee met ParticiDoen

Meld het idee of plan voor ParticiDoen aan via particidoen@welzijnwestbetuwe.nl. Beschrijf in de mail kort jouw idee of initiatief en het budget wat je nodig hebt. Na de aanmelding neemt een medewerker vanuit de projectgroep contact op en spreekt met de initiatiefnemers af. Welzijn West Betuwe gaat tijdens dit gesprek met de aanvragers over het idee in gesprek en denkt mee om van het idee een plan te maken.

>> Meer over ParticiDoen