Home » Volwassenen

Agenda: Kom naar de activiteiten

25 okt
Handwerkcafé

Keijsershof Opijnen, Opijnen

Lees meer
26 okt
Hulppunt Geldermalsen

Welzijn West Betuwe, Geldermalsen

Lees meer
26 okt
Taal-Toneel

St. Antoniusschool, Beesd

Lees meer
26 okt
Taalcafé

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
26 okt
Hulppunt Heukelum

Dorpshuis de Krakeling, Heukelum

Lees meer
26 okt
Gespreksgroep Rouw

De Dorpskamer, Enspijk

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Volwassenen

Welzijn gaat over het welbevinden van mensen op fysiek, geestelijk en sociaal vlak. Juist de mensen die op een van de drie terreinen hinder ondervinden, mogen op Welzijn West Betuwe rekenen.

Investeren in welzijn is aandacht voor preventie en oog en aandacht voor alle inwoners, maar ook door het faciliteren van eigen inzet en verantwoordelijkheid. In een mooie beleidsterm als “uitgaan van de eigen kracht” gevangen, beoogt Welzijn West Betuwe mensen te ondersteunen om invulling te geven aan hun eigen welzijn en die van hun omgeving.

 

Uitgelicht:

ZOMERTOER: Klompenpad Engelenburgerpad

Laatste nieuws

voorzittershamer

Vrijwilligersacademie – Besturen met impact
De rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. De opleiding Besturen met impact geeft hierbij een persoonlijke verdieping.

Vrijwilligers in beeld – Jan van Belle
In het jaar van de vrijwillige inzet interviewt Welzijn West Betuwe verschillende West Betuwse vrijwilligers. Deze keer Jan van Belle, vrijwilliger bij wandelvereniging…

1e aanvraagronde Sportakkoord West Betuwe 2021
Heb jij als individu, sportaanbieder, school, bedrijf of andere (maatschappelijke) organisatie een idee of initiatief om in West Betuwe méér mensen méér in…

Voor organisaties

Of je nu een sportvereniging, Oranjevereniging of muziekvereniging bent, overal leven vragen over de dagelijkse gang van zaken. De meeste vragen kunnen gelukkig zelf worden opgepakt en opgelost. Echter blijven er altijd vraagstukken liggen waar wellicht niet de tijd, kennis of kunde voor in huis is. Hiermee kun je terecht bij Welzijn West Betuwe. De sociaal werkers of buurtsport –en cultuurcoaches gaan samen met jou bekijken wat er nodig is om tot een oplossing te komen!
>>> Lees meer