Home » Volwassenen

Agenda: Kom naar de activiteiten

04 feb
Taalcafé

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
04 feb
Hulppunt Waardenburg

Dorpshuis de Koeldert, Waardenburg

Lees meer
04 feb
Open eettafel Deil

Dorpshuis ‘t Duifhuis, Deil

Lees meer
04 feb
Quilten

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
05 feb
Crea Club

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
05 feb
In beweging met dans!

Dorpshuis Asperen, Asperen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Mantelzorg

Ben jij mantelzorger? Weet dan dat je er niet alleen staat. Welzijn West Betuwe kijkt graag met je mee welke hulp je nodig hebt om de zorg te kunnen blijven dragen. Onze mantelzorgconsulenten zijn je graag van dienst.

>> lees verder 

Uitgelicht:

Hulppunt Asperen.

Laatste nieuws

Dansen in Asperen
Vanaf woensdag 8 januari vindt de derde reeks danscursussen in Asperen plaats. Onder begeleiding van Josien Teuling kan er kennis gemaakt worden met verschillende soorten dans.

Hulppunten voor al je vragen!
Heb je een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of een andere vraag waarbij je hulp kunt gebruiken? Kom naar één van de Hulppunten in West Betuwe en stel je vraag.

Terugblik Week van de Mantelzorg
Welzijn West Betuwe organiseert jaarlijks de Week van de Mantelzorg in de gemeente West Betuwe. Ook dit jaar heeft Welzijn West Betuwe van maandag 4 t/m zaterdag 9 november 2019 een uitgebreid programma waarin het thema mantelzorg bij diverse doelgroepen onder de aandacht is gebracht.

Sportvacatures in beeld
Binnen veel sportverenigingen in de gemeente West Betuwe spelen vragen omtrent de werving van trainers/coaches. Om vraag en aanbod wat dichter bij elkaar te brengen, heeft Welzijn West Betuwe een vacaturebank voor sportvacatures in het leven geroepen.

Dwalen door Verhalen
Een mooie manier voor mensen met geheugenproblemen en hun mantelzorger om in contact te zijn en samen te genieten van het hier en nu.

Hulppunten, voor al je vragen!

Heb je een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of een andere vraag waarbij je hulp kunt gebruiken? Kom dan naar een van onze Hulppunten, de koffie staat klaar!

Onderwerpen van vragen kunnen bijvoorbeeld op het gebied van toeslagen, minimaregelingen, schulden, overzicht bij de administratie en uitkeringen zijn.

>> Meer informatie?