Home » Volwassenen

Agenda: Kom naar de activiteiten

07 feb t/m 28 mrt
SeniorWandelfit

Dorpshuis de Koels, Vuren

Lees meer
26 mrt
Taalcafé

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
26 mrt
Hulppunt Asperen

Dorpshuis Asperen, Asperen

Lees meer
27 mrt
In beweging met dans!

Dorpshuis Asperen, Asperen

Lees meer
01 apr
Handwerkcafé

Keijsershof Opijnen, Opijnen

Lees meer
01 apr
Hulppunt Harten Inn

HartenInn, Geldermalsen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Mantelzorg

Ben jij mantelzorger? Weet dan dat je er niet alleen staat. Welzijn West Betuwe kijkt graag met je mee welke hulp je nodig hebt om de zorg te kunnen blijven dragen. Onze mantelzorgconsulenten zijn je graag van dienst.

>> lees verder 

Uitgelicht:

Hulppunt Harten Inn

Laatste nieuws

Golf met een beperking
Op vrijdag 17 mei vindt op golfbaan de Batouwe Tiel een golfclinic plaats voor mensen met een beperking en hun partners.

Sociaal werkers: eerste aanspreekpunt
Wie een vraag heeft op het gebied van welzijn en leefbaarheid, kan daarmee terecht bij de sociaal werkers van Welzijn West Betuwe: Hetty, Milou, Patric en Pieter.

Bestuursvacature
Binnen een stichting speelt het bestuur een cruciale rol. Als er iets moet veranderen of een langetermijnstrategie bepaald moet worden, is het meestal het bestuur dat hiertoe het initiatief neemt. Zo ook bij Welzijn West Betuwe.

Hulppunten voor al je vragen!
Heb je een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of een andere vraag waarbij je hulp kunt gebruiken? Kom naar één van de Hulppunten in West Betuwe en stel je vraag.

Extra budget aangepast sporten
Tot 1 augustus is binnen het jeugdfonds Sport & Cultuur extra budget beschikbaar voor aangepast sporten.

Doe mee met ParticiDoen

Meld het idee of plan voor ParticiDoen aan via particidoen@welzijnwestbetuwe.nl. Beschrijf in de mail kort jouw idee of initiatief en het budget wat je nodig hebt. Na de aanmelding neemt een medewerker vanuit de projectgroep contact op en spreekt met de initiatiefnemers af. Welzijn West Betuwe gaat tijdens dit gesprek met de aanvragers over het idee in gesprek en denkt mee om van het idee een plan te maken.

>> Meer over ParticiDoen