Home » Volwassenen

Agenda: Kom naar de activiteiten

07 jun t/m 05 jul
Vrijwilligersacademie: Samen Slim Deelnemers Werven

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
21 jun
Gespreksgroep ”Rouw in tijden van Corona”

Welzijn West Betuwe, Geldermalsen

Lees meer
22 jun
Hulppunt Geldermalsen

Welzijn West Betuwe, Geldermalsen

Lees meer
22 jun
Taalcafé

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
22 jun
Hulppunt Heukelum

Dorpshuis de Krakeling, Heukelum

Lees meer
22 jun
Quilten

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Volwassenen

Welzijn gaat over het welbevinden van mensen op fysiek, geestelijk en sociaal vlak. Juist de mensen die op een van de drie terreinen hinder ondervinden, mogen op Welzijn West Betuwe rekenen.

Investeren in welzijn is aandacht voor preventie en oog en aandacht voor alle inwoners, maar ook door het faciliteren van eigen inzet en verantwoordelijkheid. In een mooie beleidsterm als “uitgaan van de eigen kracht” gevangen, beoogt Welzijn West Betuwe mensen te ondersteunen om invulling te geven aan hun eigen welzijn en die van hun omgeving.

 

Uitgelicht:

West Betuwe helpt!

Laatste nieuws

Kwaliteitsmeting
Bij Welzijn West Betuwe starten we vandaag met een onderzoek naar de kwaliteit van ons werk. We zijn op zoek naar ervaringen positief of negatief van inwoners van West Betuwe. Ervaring als hulpvrager, deelnemer aan een activiteit, vrijwilliger of als samenwerkingspartner. Die ervaringen gebruiken we om ons werk beter te maken. Klik op de link in dit bericht en deel je ervaring zo uitgebreid als je zelf wenst. Voel je vrij om de link te delen. Alles wat je deelt blijft anoniem, de gegevens worden verwerkt door een extern onderzoeksbureau en worden niet ingezien door medewerkers of vrijwilligers van Welzijn West Betuwe.

Jeugdfonds Sport & Cultuur actie
Statiegeldflessen actie bij de Haaftense scholen. Lukt het om voor 30 juni 1000 flessen in te zamelen?

Stap 3
Stap3 van het openingsplan komt er op 5 juni aan en dat is goed nieuws. Dat biedt voor veel activiteiten van Welzijn West Betuwe de mogelijkheid om toch nog even fysiek bijeen te komen voordat de zomerpauze er aan komt.

Wandelbingo Herwijnen
Op dinsdag 8 juni vindt er in Herwijnen een leuke wandeling plaats voor ouders en kinderen. Tijdens de wandeling kunnen kinderen een bingokaart bijhouden om de omgeving goed te bekijken.

De Week van de Jonge Mantelzorger
Ken jij een kind of jongere die opgroeit in een zorgsituatie die volgens jou een extra waardering verdient? Meld diegene dan aan voor een leuke gratis attentie tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger!

Voor organisaties

Of je nu een sportvereniging, Oranjevereniging of muziekvereniging bent, overal leven vragen over de dagelijkse gang van zaken. De meeste vragen kunnen gelukkig zelf worden opgepakt en opgelost. Echter blijven er altijd vraagstukken liggen waar wellicht niet de tijd, kennis of kunde voor in huis is. Hiermee kun je terecht bij Welzijn West Betuwe. De sociaal werkers of buurtsport –en cultuurcoaches gaan samen met jou bekijken wat er nodig is om tot een oplossing te komen!
>>> Lees meer