Home » Volwassenen

Agenda: Kom naar de activiteiten

19 jul t/m 04 sep
Zomertoer 2021

Welzijn West Betuwe, Geldermalsen

Lees meer
30 jul
ZOMERTOER: high tea

Theetuin ‘River Lounge’, Heesselt

Lees meer
03 aug
Taalcafé

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
03 aug
Open eettafel Deil

Dorpshuis ‘t Duifhuis, Deil

Lees meer
03 aug
Quilten

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
04 aug
ZOMERTOER: workshop percussie

De Betuwe Poort, Rhenoy

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Volwassenen

Welzijn gaat over het welbevinden van mensen op fysiek, geestelijk en sociaal vlak. Juist de mensen die op een van de drie terreinen hinder ondervinden, mogen op Welzijn West Betuwe rekenen.

Investeren in welzijn is aandacht voor preventie en oog en aandacht voor alle inwoners, maar ook door het faciliteren van eigen inzet en verantwoordelijkheid. In een mooie beleidsterm als “uitgaan van de eigen kracht” gevangen, beoogt Welzijn West Betuwe mensen te ondersteunen om invulling te geven aan hun eigen welzijn en die van hun omgeving.

 

Uitgelicht:

ZOMERTOER: Klompenpad Engelenburgerpad

Laatste nieuws

Week van de Mantelzorg 2018

Mantelzorgcompliment 2021
Het mantelzorgcompliment 2020 kan aangevraagd worden t/m 31-12-2020.

Programma Zomertoer online!
Programma Zomertoer bekend! Welzijn West Betuwe heeft ook deze zomer een divers aanbod van gezellige activiteiten in de gemeente West Betuwe. Kom samen…

Kwaliteitsmeting
Bij Welzijn West Betuwe starten we vandaag met een onderzoek naar de kwaliteit van ons werk. We zijn op zoek naar ervaringen positief…

Voor organisaties

Of je nu een sportvereniging, Oranjevereniging of muziekvereniging bent, overal leven vragen over de dagelijkse gang van zaken. De meeste vragen kunnen gelukkig zelf worden opgepakt en opgelost. Echter blijven er altijd vraagstukken liggen waar wellicht niet de tijd, kennis of kunde voor in huis is. Hiermee kun je terecht bij Welzijn West Betuwe. De sociaal werkers of buurtsport –en cultuurcoaches gaan samen met jou bekijken wat er nodig is om tot een oplossing te komen!
>>> Lees meer