Home » Volwassenen

Agenda: Kom naar de activiteiten

19 sep t/m 17 aug
Masterclass ‘Beeldende Kunst in de klas’

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
18 nov t/m 26 nov
Cursus tekenen op je iPad voor volwassenen

Bibliotheek, locatie De Pluk, Geldermalsen

Lees meer
25 nov t/m 03 dec
Cursus tekenen op je iPad voor volwassenen

Bibliotheek, locatie De Pluk, Geldermalsen

Lees meer
26 nov
Klankschalenconcert – Een ontspannen ervaring

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
29 nov
Quilten

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
30 nov
Het Odensehuis West Betuwe – Geldermalsen/Meteren

Boomgaardhuis Geldermalsen, Geldermalsen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Volwassenen

Welzijn gaat over het welbevinden van mensen op fysiek, geestelijk en sociaal vlak. Juist de mensen die op een van de drie terreinen hinder ondervinden, mogen op Welzijn West Betuwe rekenen.

Investeren in welzijn is aandacht voor preventie en oog en aandacht voor alle inwoners, maar ook door het faciliteren van eigen inzet en verantwoordelijkheid. In een mooie beleidsterm als “uitgaan van de eigen kracht” gevangen, beoogt Welzijn West Betuwe mensen te ondersteunen om invulling te geven aan hun eigen welzijn en die van hun omgeving.

 

Uitgelicht:

Family run Lingebos

Laatste nieuws

Vrijwilliger in beeld – Hillie bij Bloemfonteijn in Heesselt
Voor de rubriek 'vrijwilliger in beeld' interviewt Welzijn West Betuwe verschillende vrijwilligers. Deze keer zetten we Hillie in het zonnetje, vrijwilliger bij Bloemfonteijn…

Terugblik Week van de Mantelzorg
Van 7 t/m 12 november 2022 vierde de gemeente West Betuwe de Week van de Mantelzorg. Mensen die (langdurig) voor een familielid, buur…

35 jaar koersbal in Waardenburg
Op 15 november 2022 vierde de koersbalgroep in Waardenburg hun 35-jarig bestaan. Welzijn West Betuwe bracht wat lekkers voor bij de koffie.

Voor organisaties

Of je nu een sportvereniging, Oranjevereniging of muziekvereniging bent, overal leven vragen over de dagelijkse gang van zaken. De meeste vragen kunnen gelukkig zelf worden opgepakt en opgelost. Echter blijven er altijd vraagstukken liggen waar wellicht niet de tijd, kennis of kunde voor in huis is. Hiermee kun je terecht bij Welzijn West Betuwe. De sociaal werkers of buurtsport –en cultuurcoaches gaan samen met jou bekijken wat er nodig is om tot een oplossing te komen!
>>> Lees meer