Home » Jeugd

Agenda: Er is van alles te doen

27 sep t/m 18 okt
Improvisatie theater

D’n Bogerd, Geldermalsen

Lees meer
09 okt t/m 06 nov
Dat SMAAKT Herwijnen

CBS Herwijnen, Herwijnen

Lees meer
17 okt
Koken

CBS De Hoeksteen, Spijk, Spijk

Lees meer
24 okt
Tien tellen in de rimboe/ Groene spelen

Dorpshuis de Koeldert, Waardenburg

Lees meer
24 okt
Pompoenen snijden

Dorpshuis de Koeldert, Waardenburg

Lees meer
29 okt t/m 19 nov
Dat SMAAKT Beesd

Klokhuis Beesd, Beesd

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Combinatiefunctionaris

De combinatiefunctionaris van Welzijn West Betuwe is de schakel tussen verenigingen en scholen binnen de gemeente op het gebied van sport, cultuur en gezondheid. Tijdens het schooljaar organiseert een combinatiefunctionaris Sport & Bewegen volop sportieve activiteiten op de basisscholen en na schooltijd. Kinderen maken op deze manier spelende wijs kennis met allerlei sporten, bijvoorbeeld trampoline springen, mountainbiken, tafeltennis, voetbal en tennis. De combinatiefunctionaris voor Kunst en Cultuur verbindt basisscholen en lokale kunst- en cultuur aanbieders. Kinderen leren over theater maken met échte toneeldocenten, mozaïeken en het maken van muziek.

>> Lees meer over de combinatiefunctionarissen van Welzijn West Betuwe

Uitgelicht:

Monteren met je smartphone

Laatste nieuws

Verras de mantelzorger!
Verras de mantelzorger is het thema van de Week van de Mantelzorg 2018. Van maandag 5 t/m zaterdag 10 november organiseert Welzijn West Betuwe de derde editie van de Week van de Mantelzorg.

Kinderboekenweek
Het landelijke programma Mijnkwaliteitvanleven.nl zoekt in onze gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal mensen die hun ervaringen willen delen om de zorg te verbeteren.

Mantelzorgcompliment in gemeente Neerijnen
Het mantelzorgcompliment is bedoeld voor mantelzorgers die langdurig en/of intensief iemand met een beperking / ziekte of een hulpbehoevende persoon uit hun omgeving verzorgen.

Kom in actie, ga Zomertoeren!
Welzijn West Betuwe maakt jouw zomer gezellig! Doe mee met de Zomertoer activiteiten voor jong en oud(er).

Boek op bezoek

Omdat het niet in elke gezin vanzelfsprekend is om voor te lezen is er Boek op Bezoek, speciaal voor taalarme en anderstalige gezinnen met een kind of meerdere kinderen met een taalachterstand tussen de 3 en 8 jaar. Boek op Bezoek introduceert in een gezin het voorleesritueel. Ouders en kinderen leren genieten van dit moment en ontdekken samen hoe leuk het is om samen te lezen.

>> lees meer