Home » Jeugd

Agenda: Er is van alles te doen

25 mrt
Kids koken sterren van de hemel!

Leidsche Hoeven, Tricht

Lees meer
27 mrt
Hulppunt Asperen

Dorpshuis Asperen, Asperen

Lees meer
28 mrt
Thema-avond Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Burcht van Haeften, Haaften

Lees meer
31 mrt
Voorstelling Chinese Nachtegaal

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
11 apr
Cursus ‘Omgaan met psychische problemen in de familie’

De Pluk, Geldermalsen

Lees meer
20 apr
Hulppunt Beesd

Klokhuis Beesd, Beesd

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Jeugd

Welzijn West Betuwe biedt ontwikkelkansen voor jeugd op het gebied van kunst & cultuur en sport & bewegen. Er werken bij Welzijn West Betuwe buurtsport -en cultuurcoaches en in iedere kern zijn sociaal werkers actief. Zij verbinden sport, cultuuraanbieders, onderwijs, burgerinitiatieven, Team Sociaal, jongerenwerk en welzijn.

Door sport en cultuur in te zetten als een middel, creëren zij samen betere mogelijkheden voor jongeren in West Betuwe. Welzijn West Betuwe werkt preventief en vraaggericht. Ook zijn er bij Welzijn West Betuwe verschillende projecten voor jongeren.

Uitgelicht:

Tekenen op je iPad voor kids

Laatste nieuws

Freerunnen bij De Halte in Vuren
De Halte in Vuren heeft zich enorm ingezet voor de opvang van statushouders in de tijdelijke opvang eind 2022. Om de jongeren en…

Op pad naar een gezondere weg
Zaterdag 18 maart 2023 opende wethouder Rutger van Stappershoef samen met Sanne van Kampen QR-Fit routes in Meteren en Asperen. Ook Welzijn West…

Young Leader ROC
Er is een Young Leaders training begonnen op het ROC in Tiel.

Voor organisaties

Ook voor specifieke vragen rondom sport of kunst en cultuur kun je bij ons terecht. Buurtsportcoaches zijn ervaren in het geven van trainingen aan allerlei doelgroepen, kennen de nieuwste sporten en kunnen helpen bij het opzetten van deze nieuwe sporten of kunnen ondersteunen bij de organisatie van diverse activiteiten. Hetzelfde geldt voor de cultuurcoaches van Welzijn West Betuwe. Heb je als cultuuraanbieder of vereniging vragen over het betrekken van nieuwe doelgroepen, wil je lesgeven op de basisscholen of bijvoorbeeld hulp bij het organiseren van een project? Dat kan!

>>> Lees meer