Home » Jeugd

Agenda: Er is van alles te doen

30 apr
Vakantieactiviteit – Het grote indianenspel

Gymzaal De Koeldert, Waardenburg

Lees meer
30 apr
Vakantieactiviteit – racketsporten

Gymzaal De Koeldert, Waardenburg

Lees meer
09 mei t/m 16 mei
Badminton

Sporthal de Wiel, Asperen

Lees meer
15 mei
Voetbalspelletjes

V.V. Heukelum, Heukelum

Lees meer
17 mei
Golfen met een beperking

Golfvereniging de Batouwe Tiel, Zoelen

Lees meer
20 mei t/m 21 mei
Rugby!

CBS Klingelenburg, Tuil

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Combinatiefunctionaris

De combinatiefunctionaris van Welzijn West Betuwe is de schakel tussen verenigingen en scholen binnen de gemeente op het gebied van sport, cultuur en gezondheid. Tijdens het schooljaar organiseert een combinatiefunctionaris Sport & Bewegen volop sportieve activiteiten op de basisscholen. Kinderen maken op deze manier spelenderwijs kennis met allerlei sporten, bijvoorbeeld freerunnen, voetbal en tennis. De combinatiefunctionaris voor Kunst en Cultuur verbindt basisscholen en lokale kunst- en cultuur aanbieders. Kinderen leren over theater maken met échte toneeldocenten, mozaïeken en het maken van muziek.

> Lees meer over Sport & Bewegen en Kunst & Cultuur

 

Uitgelicht:

Portretbuste kleien

Laatste nieuws

Golf met een beperking
Op vrijdag 17 mei vindt op golfbaan de Batouwe Tiel een golfclinic plaats voor mensen met een beperking en hun partners.

4 x 4 straatvoetbaltoernooi
Het 4 x 4 straatvoetbaltoernooi wordt gehouden op woensdag 22 mei bij vv Haaften. Het toernooi wordt gehouden voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar oud.

Sociaal werkers: eerste aanspreekpunt
Wie een vraag heeft op het gebied van welzijn en leefbaarheid, kan daarmee terecht bij de sociaal werkers van Welzijn West Betuwe: Hetty, Milou, Patric en Pieter.

Bijeenkomst Jong & Meer
Voor het project Jong & Meer is Welzijn West Betuwe op zoek naar jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die zich in willen zetten voor hun eigen leefomgeving. Ben jij of ken jij een jongere die iets concreets wil betekenen voor de kern of buurt?

Extra budget aangepast sporten
Tot 1 augustus is binnen het jeugdfonds Sport & Cultuur extra budget beschikbaar voor aangepast sporten.

Jong & Meer West Betuwe

Voor het project Jong & Meer is Welzijn West Betuwe op zoek naar jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die zich in willen zetten voor hun eigen leefomgeving. Jongeren die in zelfstandig of in een projectteam iets concreets willen betekenen voor de kern of buurt, aan de slag willen gaan met lokale maatschappelijke vraagstukken, aan hun netwerk willen bouwen of het verschil willen maken, kunnen zich aanmelden voor het project.

> lees meer