Home » Jeugd

Agenda: Er is van alles te doen

23 mei
NPO Boost – Maak je eigen stop-motion animatie

SVPO, Geldermalsen

Lees meer
23 mei
NPO Boost – Padel

rvv Rhelico, Rumpt

Lees meer
24 mei
NPO Boost – Maak je eigen stop-motion animatie

SVPO, Geldermalsen

Lees meer
24 mei
NPO Boost – Padel

rvv Rhelico, Rumpt

Lees meer
10 jun t/m 11 jun
West Betuwe JAM 2022

O.R.S. Lek & Linge vestiging de Lingeborgh, Geldermalsen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Jeugd

Welzijn West Betuwe biedt ontwikkelkansen voor jeugd op het gebied van kunst & cultuur en sport & bewegen. Er werken bij Welzijn West Betuwe buurtsport -en cultuurcoaches en in iedere kern zijn sociaal werkers actief. Zij verbinden sport, cultuuraanbieders, onderwijs, burgerinitiatieven, Team Sociaal, jongerenwerk en welzijn.

Door sport en cultuur in te zetten als een middel, creëren zij samen betere mogelijkheden voor jongeren in West Betuwe. Welzijn West Betuwe werkt preventief en vraaggericht. Ook zijn er bij Welzijn West Betuwe verschillende projecten voor jongeren.

Uitgelicht:

Young Leaders - De Pluk

Laatste nieuws

Aanmelden mantelzorger!
Welzijn West Betuwe organiseert jaarlijks de Week van de Mantelzorg in de gemeente West Betuwe. Ook dit jaar heeft Welzijn West Betuwe van…

Vacature Sociaal Werker in West Betuwe
Welzijn West Betuwe is op zoek naar een Sociaal Werker voor 24 tot 36 uur per week. De functie is per direct beschikbaar…

Uniek Sporten in West Betuwe
Buurtsportcoach Cynthia: “De uitdaging is om iedereen te laten sporten waar ze het meeste plezier beleven."

Voor organisaties

Ook voor specifieke vragen rondom sport of kunst en cultuur kun je bij ons terecht. Buurtsportcoaches zijn ervaren in het geven van trainingen aan allerlei doelgroepen, kennen de nieuwste sporten en kunnen helpen bij het opzetten van deze nieuwe sporten of kunnen ondersteunen bij de organisatie van diverse activiteiten. Hetzelfde geldt voor de cultuurcoaches van Welzijn West Betuwe. Heb je als cultuuraanbieder of vereniging vragen over het betrekken van nieuwe doelgroepen, wil je lesgeven op de basisscholen of bijvoorbeeld hulp bij het organiseren van een project? Dat kan!

>>> Lees meer