Home » Jeugd

Agenda: Er is van alles te doen

29 okt t/m 19 nov
Dat SMAAKT Beesd

Klokhuis Beesd, Beesd

Lees meer
01 nov t/m 22 nov
Dat SMAAKT Geldermalsen

Bibliotheek, locatie De Pluk, Geldermalsen

Lees meer
05 nov t/m 19 nov
Monsters!

CBS Freule van Pallandt, Neerijnen

Lees meer
05 nov t/m 26 nov
VOL- Beeldhouwen in gips – VOL

De Bloeiende Betuwe, Rhenoy

Lees meer
05 nov t/m 26 nov
Fantasie theater

Meester Aafjes, Meteren

Lees meer
05 nov t/m 26 nov
Tafeltennis

Op ’t Hof, Tricht

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Combinatiefunctionaris

De combinatiefunctionaris van Welzijn West Betuwe is de schakel tussen verenigingen en scholen binnen de gemeente op het gebied van sport, cultuur en gezondheid. Tijdens het schooljaar organiseert een combinatiefunctionaris Sport & Bewegen volop sportieve activiteiten op de basisscholen en na schooltijd. Kinderen maken op deze manier spelende wijs kennis met allerlei sporten, bijvoorbeeld trampoline springen, mountainbiken, tafeltennis, voetbal en tennis. De combinatiefunctionaris voor Kunst en Cultuur verbindt basisscholen en lokale kunst- en cultuur aanbieders. Kinderen leren over theater maken met échte toneeldocenten, mozaïeken en het maken van muziek.

>> Lees meer over de combinatiefunctionarissen van Welzijn West Betuwe

Uitgelicht:

Knuffel creatie actie

Laatste nieuws

Week van de Mantelzorg 2018

Terugblik Week van de Mantelzorg
Terugblik op een geslaagde Week van de Mantelzorg waarin we als Welzijn West Betuwe veel aandacht hebben weten te genereren voor mantelzorg en mantelzorgers.

Verras de mantelzorger!
Verras de mantelzorger is het thema van de Week van de Mantelzorg 2018. Van maandag 5 t/m zaterdag 10 november organiseert Welzijn West Betuwe de derde editie van de Week van de Mantelzorg.

Kinderboekenweek
e Kinderboekenweek (3 oktober t/m 12 oktober) heeft dit jaar het thema ‘vriendschap’. De combinatiefunctionarissen kunst en cultuur gaan in hun onderschoolse- en naschoolselessen aan de slag met dit thema in de disciplines beeldend, theater, literatuur en kunstbeschouwing.

Mantelzorgcompliment in gemeente Neerijnen
Het mantelzorgcompliment is bedoeld voor mantelzorgers die langdurig en/of intensief iemand met een beperking / ziekte of een hulpbehoevende persoon uit hun omgeving verzorgen.

Kom in actie, ga Zomertoeren!
Welzijn West Betuwe maakt jouw zomer gezellig! Doe mee met de Zomertoer activiteiten voor jong en oud(er).

Boek op bezoek

Omdat het niet in elke gezin vanzelfsprekend is om voor te lezen is er Boek op Bezoek, speciaal voor taalarme en anderstalige gezinnen met een kind of meerdere kinderen met een taalachterstand tussen de 3 en 8 jaar. Boek op Bezoek introduceert in een gezin het voorleesritueel. Ouders en kinderen leren genieten van dit moment en ontdekken samen hoe leuk het is om samen te lezen.

>> lees meer