Home » Jeugd

Agenda: Er is van alles te doen

21 apr
Young Leaders Project

Welzijn West Betuwe, Geldermalsen

Lees meer
23 apr
(online) Koningsspelen 2021

Welzijn West Betuwe, Geldermalsen

Lees meer
17 sep t/m 26 sep
Nationale Sportweek 2021

Welzijn West Betuwe, Geldermalsen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Jeugd

Welzijn West Betuwe biedt ontwikkelkansen voor jeugd op het gebied van kunst & cultuur en sport & bewegen. Er werken bij Welzijn West Betuwe buurtsport -en cultuurcoaches en in iedere kern zijn sociaal werkers actief. Zij verbinden sport, cultuuraanbieders, onderwijs, burgerinitiatieven, Team Sociaal, jongerenwerk en welzijn.

Door sport en cultuur in te zetten als een middel, creëren zij samen betere mogelijkheden voor jongeren in West Betuwe. Welzijn West Betuwe werkt preventief en vraaggericht. Ook zijn er bij Welzijn West Betuwe verschillende projecten voor jongeren.

Uitgelicht:

Jeugd: Aan de slag!

Laatste nieuws

Koningsspelen 2021
Op vrijdag 23 april 2021 vinden de landelijke Koningsspelen plaats. Ondanks de coronamaatregelen, willen we er toch een top feestje van maken!

Gesprekgroep “Rouw tijdens Corona”
Hoe ga je om met rouw in een tijd dat alles anders is? Iedereen op afstand terwijl je dichtbij zo veel mist. Vier avonden om samen in gesprek te gaan over thema’s als verlies, afscheid nemen en verder gaan

ParticiPeer
Wie kan er beter bedenken wat jongeren nodig hebben dan jongeren zelf? Doe mee en zet je plannen om in actie. Je krijgt 500 euro budget!

Inspiratiesessie Lokaal Sportakkoord West Betuwe
Deze inspiratiesessie is één van de activiteiten binnen het Sportakkoord West Betuwe. Samen zetten wij ons in om meer inwoners van West Betuwe meer in beweging te laten komen op een manier die past binnen iemands leven. Om dit mogelijk te maken bieden we online inspiratiesessies aan op een vast moment.

Annelieke wint!
Vanmiddag hebben Anne en Hetty de hoofdprijs uit het mantelzorg magazine Onzichtbare Helden uitgereikt in Neerijnen.

Voor organisaties

Ook voor specifieke vragen rondom sport of kunst en cultuur kun je bij ons terecht. Buurtsportcoaches zijn ervaren in het geven van trainingen aan allerlei doelgroepen, kennen de nieuwste sporten en kunnen helpen bij het opzetten van deze nieuwe sporten of kunnen ondersteunen bij de organisatie van diverse activiteiten. Hetzelfde geldt voor de cultuurcoaches van Welzijn West Betuwe. Heb je als cultuuraanbieder of vereniging vragen over het betrekken van nieuwe doelgroepen, wil je lesgeven op de basisscholen of bijvoorbeeld hulp bij het organiseren van een project? Dat kan!

>>> Lees meer