Home » Jeugd

Agenda: Er is van alles te doen

14 jan t/m 04 feb
Samenspelen, samen werken

OBS Jan Harmenshof, Geldermalsen

Lees meer
15 jan t/m 05 feb
Balvaardigheid

Meester Aafjes, Meteren

Lees meer
15 jan t/m 05 feb
Spijkerkunst

St. Antoniusschool, Beesd

Lees meer
16 jan t/m 30 jan
Beweeg plezier! Gr. 0 t/m 2

Gymzaal De Koeldert, Waardenburg

Lees meer
16 jan t/m 30 jan
Beweeg plezier! Gr. 3 en 4

Gymzaal De Koeldert, Waardenburg

Lees meer
17 jan t/m 07 feb
Zaalvoetbal

Lingelaar, beesd

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Combinatiefunctionaris

De combinatiefunctionaris van Welzijn West Betuwe is de schakel tussen verenigingen en scholen binnen de gemeente op het gebied van sport, cultuur en gezondheid. Tijdens het schooljaar organiseert een combinatiefunctionaris Sport & Bewegen volop sportieve activiteiten op de basisscholen. Kinderen maken op deze manier spelenderwijs kennis met allerlei sporten, bijvoorbeeld freerunnen, voetbal en tennis. De combinatiefunctionaris voor Kunst en Cultuur verbindt basisscholen en lokale kunst- en cultuur aanbieders. Kinderen leren over theater maken met échte toneeldocenten, mozaïeken en het maken van muziek.

> Lees meer over Sport & Bewegen en Kunst & Cultuur

 

Uitgelicht:

Balvaardigheid

Laatste nieuws

Extra budget aangepast sporten
Tot 1 augustus is binnen het jeugdfonds Sport & Cultuur extra budget beschikbaar voor aangepast sporten.

Week van de Mantelzorg 2018

Terugblik Week van de Mantelzorg
Terugblik op een geslaagde Week van de Mantelzorg waarin we als Welzijn West Betuwe veel aandacht hebben weten te genereren voor mantelzorg en mantelzorgers.

Verras de mantelzorger!
Verras de mantelzorger is het thema van de Week van de Mantelzorg 2018. Van maandag 5 t/m zaterdag 10 november organiseert Welzijn West Betuwe de derde editie van de Week van de Mantelzorg.

Kinderboekenweek
e Kinderboekenweek (3 oktober t/m 12 oktober) heeft dit jaar het thema ‘vriendschap’. De combinatiefunctionarissen kunst en cultuur gaan in hun onderschoolse- en naschoolselessen aan de slag met dit thema in de disciplines beeldend, theater, literatuur en kunstbeschouwing.

Mantelzorgcompliment in gemeente Neerijnen
Het mantelzorgcompliment is bedoeld voor mantelzorgers die langdurig en/of intensief iemand met een beperking / ziekte of een hulpbehoevende persoon uit hun omgeving verzorgen.

Boek op bezoek

Omdat het niet in elke gezin vanzelfsprekend is om voor te lezen is er Boek op Bezoek, speciaal voor taalarme en anderstalige gezinnen met een kind of meerdere kinderen met een taalachterstand tussen de 3 en 8 jaar. Boek op Bezoek introduceert in een gezin het voorleesritueel. Ouders en kinderen leren genieten van dit moment en ontdekken samen hoe leuk het is om samen te lezen.

> lees meer