Home » Jeugd

Agenda: Er is van alles te doen

06 sep t/m 12 sep
De Boutesteijnse Sluis

Boutesteijnse Sluis, Rumpt

Lees meer
06 sep t/m 12 sep
Kerk Deil en Enspijk

Protestantse Kerk Deil, Deil

Lees meer
06 sep t/m 12 sep
Poldermolen Ophemert

Poldermolen Ophemert, Ophemert

Lees meer
06 sep t/m 12 sep
Kasteel Waardenburg

Kasteel Waardenburg, Waardenburg

Lees meer
06 sep t/m 12 sep
Sint-Pieterskerk Beesd

St. Pieterskerk Beesd, Beesd

Lees meer
06 sep t/m 12 sep
Stroomhuis Neerijnen

Stroomhuis Neerijnen, Neerijnen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Jeugd

Welzijn West Betuwe biedt ontwikkelkansen voor jeugd op het gebied van kunst & cultuur en sport & bewegen. Er werken bij Welzijn West Betuwe buurtsport -en cultuurcoaches en in iedere kern zijn sociaal werkers actief. Zij verbinden sport, cultuuraanbieders, onderwijs, burgerinitiatieven, Team Sociaal, jongerenwerk en welzijn.

Door sport en cultuur in te zetten als een middel, creëren zij samen betere mogelijkheden voor jongeren in West Betuwe. Welzijn West Betuwe werkt preventief en vraaggericht. Ook zijn er bij Welzijn West Betuwe verschillende projecten voor jongeren.

Uitgelicht:

Jeugd: Aan de slag!

Laatste nieuws

voorzittershamer

Nieuwe wet voor bestuurders
Vanaf 1 juli 2021 geldt de WBTR. Alle verenigingen en stichtingen moeten dan aan de wet voldoen. Veel organisaties vragen zich af welke gevolgen de WBTR heeft voor het bestuur en wat in de statuten aangepast moet worden.

fotowedstrijd

Fotowedstrijd
Lukt het jou om vrijwilligerswerk mooi in beeld te brengen? Doe mee aan de fotowedstrijd van Welzijn West Betuwe en win een mooie prijs!

Young Leaders Balkon Bewegen senioren
De eerste Young Leaders zijn een feit! Studenten van ROC Rivor organiseren een spetterende muziek en beweegbijeenkomst voor senioren. Stoel in voortuin of op balkon en allemaal meedoen. Het was een groot succes en mooie ervaring.

Koningsspelen 2021
Op vrijdag 23 april 2021 vinden de landelijke Koningsspelen plaats. Ondanks de coronamaatregelen, willen we er toch een top feestje van maken!

Gesprekgroep “Rouw tijdens Corona”
Hoe ga je om met rouw in een tijd dat alles anders is? Iedereen op afstand terwijl je dichtbij zo veel mist. Vier avonden om samen in gesprek te gaan over thema’s als verlies, afscheid nemen en verder gaan

Voor organisaties

Ook voor specifieke vragen rondom sport of kunst en cultuur kun je bij ons terecht. Buurtsportcoaches zijn ervaren in het geven van trainingen aan allerlei doelgroepen, kennen de nieuwste sporten en kunnen helpen bij het opzetten van deze nieuwe sporten of kunnen ondersteunen bij de organisatie van diverse activiteiten. Hetzelfde geldt voor de cultuurcoaches van Welzijn West Betuwe. Heb je als cultuuraanbieder of vereniging vragen over het betrekken van nieuwe doelgroepen, wil je lesgeven op de basisscholen of bijvoorbeeld hulp bij het organiseren van een project? Dat kan!

>>> Lees meer