Home » Volwassenen » Sport en bewegen

Blijf in beweging!

Gezond en fit blijven is voor alle leeftijden enorm belangrijk. Sporten heeft niet alleen een positief effect op je fysieke gezondheid, maar ook op je mentale. In West Betuwe is een grote diversiteit aan sporten te ontdekken. Met het bruisende verenigingsleven kun je in elke kern wel terecht voor al jouw sportwensen. Ook is er een sterke behoefte om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe je sport. Ook op individueel sportgebied zijn er in West Betuwe veel mogelijkheden: denk hierbij aan sportscholen, beweegtuinen en uitgestrekte natuurgebieden waarin je kunt wandelen en hardlopen.

Bekijk de agenda om te zien welke activiteiten er binnenkort plaatsvinden.

Sporten op maat

Vraag jij je af wat de mogelijkheden in de gemeente West Betuwe zijn en of er een sport voor jou bij zit? Welzijn West Betuwe helpt jou bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen. Voor sportmogelijkheden voor mensen met een beperking beperking kan je kijken bij uniek sporten.

Heb je ideeën om zelf een leuk beweeginitiatief te starten in de gemeente? Dan kan je altijd contact opnemen. Op deze manier is er al een divers aanbod ontstaan met onder andere wandel -en fietstochten, dansgroepen, beweegtuinen en nog veel meer!

Voor meer informatie:

Secretaris bij stichting Liniewacht
Welzijn West Betuwe
Algemeen

Heb je een vraag, neem dan contact op met de sociaal werker in jouw kern. Zij weten wie je verder kan helpen.