Home » Volwassenen » Sport en bewegen

Blijf in beweging!

Gezond en fit blijven is voor alle leeftijden enorm belangrijk. Naast je fysieke gezondheid heeft sporten ook positieve effecten op je mentale gezondheid. In West Betuwe is een grote diversiteit aan sporten te doen, met een bruisend verenigingsleven kun je in elke kern terecht voor je sportwensen. Daarnaast is er tegenwoordig ook een sterke behoeften om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe je wilt sporten. Ook op individueel sportgebied zijn er in West Betuwe op veel plekken mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan sportscholen, beweegtuinen en veel natuur om in te wandelen of hard te lopen.

Bekijk de agenda om te zien welke activiteiten er binnenkort plaats vinden.

Sporten op maat

Vraag jij je af wat de mogelijkheden in West Betuwe zijn en of er een sport voor jou bij zit? Welzijn West Betuwe helpt bij dit soort vragen en bij het vinden van een geschikte vorm van sport of bewegen. Ook voor sporten met een beperking, kan je kijken bij uniek sporten.

Heb je ideeën om zelf een leuk beweegaanbod te starten in West Betuwe? Dan kun je altijd contact opnemen. Op deze manier zijn al diverse leuke initiatieven ontstaan zoals: wandel -en fietstochten, dansgroepen, beweegtuinen etc..

Voor meer informatie:

Secretaris bij stichting Liniewacht
Welzijn West Betuwe
Algemeen

Heb je een vraag, neem dan contact op met de sociaal werker in jouw kern. Zij weten wie je verder kan helpen.