Home ┬╗ Senioren

Agenda: Wat is er allemaal te doen

22 apr
Kleurclub

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
22 apr
Meer Bewegen voor Ouderen

Dorpshuis de Biskamp, Hellouw

Lees meer
22 apr
Gym

Dorpshuis Tricht, Tricht

Lees meer
22 apr
Yoga

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
23 apr
Ouderensoos

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
23 apr
Meer Bewegen voor Ouderen

Dorpshuis de Toevershof, Varik

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Mantelzorg

Ben jij mantelzorger? Weet dan dat je er niet alleen staat. Welzijn West Betuwe kijkt graag met je mee welke hulp je nodig hebt om de zorg te kunnen blijven dragen. Onze mantelzorgconsulenten zijn u graag van dienst.

>> Mantelzorg

Uitgelicht:

Opening Kwiek Beweegroute

Laatste nieuws

Nationale Diabetes Challenge doe mee!
Welzijn West Betuwe doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC)* en we nodigen jou uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoef je niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan we met jou mee.

Geheugenkisten in gebruik genomen
De geheugenkisten zijn bedoeld voor gebruik in de woonzorgcentra, maar ook voor bewoners in de omgeving, die een naaste met dementie verzorgen. De materialen in de geheugenkisten zijn dusdanig, dat op eenvoudige wijze prikkeling van de mens met dementie mogelijk is. Afgelopen week werd de eerste geheugenkist overhandigd.

Golf met een beperking
Op vrijdag 17 mei vindt op golfbaan de Batouwe Tiel een golfclinic plaats voor mensen met een beperking en hun partners.

Rust niet – Doe Kwiek
Op vrijdag 12 april wordt de Kwiek Beweegroute in Haaften geopend. Tijdens de opening is er ook gelegenheid om onder begeleiding een eerste ronde over de route te maken.

Sociaal werkers: eerste aanspreekpunt
Wie een vraag heeft op het gebied van welzijn en leefbaarheid, kan daarmee terecht bij de sociaal werkers van Welzijn West Betuwe: Hetty, Milou, Patric en Pieter.

Actief op recept

Actief op recept helpt jou om te blijven bewegen als je ouder wordt, in welke vorm dan ook. De beweegadviseurs komen langs en geven advies voor een meer actief leven. Een advies kan zijn om mee te doen met een beweeggroep, het bezoeken van een fysiotherapeut, maar ook aanpassingen in huis, of hulpmiddelen die het bewegen comfortabeler kunnen maken.