Home » Senioren

Agenda: Wat is er allemaal te doen

05 jun 2023
Kleurclub

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
05 jun 2023
Gym Tricht

Dorpshuis Tricht, Tricht

Lees meer
05 jun 2023
Gym Meteren

Dorpshuis Meteren, Meteren

Lees meer
05 jun 2023
Yoga in Geldermalsen

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
06 jun 2023
Hulppunt Geldermalsen

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
06 jun 2023
Gym Varik

Dorpshuis de Toevershof, Varik

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Senioren

Welzijn West Betuwe, zet in beweging! Wat voor de een vanzelfsprekend is, is voor de ander een uitdaging. Bij Welzijn West Betuwe hebben we ervaring met ouder worden. Alle senioren uit West Betuwe kunnen bij Welzijn West Betuwe terecht voor vragen op gebied van Welzijn. Misschien zoek je na je pensioen leuk vrijwilligerswerk om (nieuwe) mensen te ontmoeten of wil je graag nieuwe dingen leren. Misschien heb je zorgen over later of wil je goed voorbereid zijn. Medewerkers van Welzijn West Betuwe en vrijwilligers zetten zich in zodat iedereen elkaar kan ontmoeten en zich kan blijven ontwikkelen, bewegen en vóóral meedoen!

Uitgelicht:

Odensehuis - Voorstelling PRA Muziektheater

Laatste nieuws

Column: Welzijn van West – mei 2023
De maandelijkse column 'Welzijn van West' van Marco van Westerlaak, directeur-bestuurder van Welzijn West Betuwe. Wat gebeurt er als je ChatGTP vraagt een…

Column: Welzijn van West – april 2023
De maandelijkse column 'Welzijn van West' van Marco van Westerlaak, directeur-bestuurder van Welzijn West Betuwe. Het is tijd dat er een schaal komt…

Blijdschap door een museumbezoek
Op woensdag 5 april 2023 zijn mensen met dementie en hun mantelzorgers naar een onvergetelijke rondleiding in het Centraal Museum geweest.

Voor organisaties

Of je nu een sportvereniging, Oranjevereniging of muziekvereniging bent, overal leven vragen over de dagelijkse gang van zaken. De meeste vragen kunnen gelukkig zelf worden opgepakt en opgelost. Echter blijven er altijd vraagstukken liggen waar wellicht niet de tijd, kennis of kunde voor in huis is. Hiermee kun je terecht bij Welzijn West Betuwe. De sociaal werkers of buurtsport –en cultuurcoaches gaan samen met jou bekijken wat er nodig is om tot een oplossing te komen!
>>> Lees meer