Home » Senioren

Agenda: Wat is er allemaal te doen

07 feb t/m 28 mrt
SeniorWandelfit

Dorpshuis de Koels, Vuren

Lees meer
25 mrt
Kleurclub

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
25 mrt
Meer Bewegen voor Ouderen

Dorpshuis de Biskamp, Hellouw

Lees meer
25 mrt
Gym

Dorpshuis Tricht, Tricht

Lees meer
25 mrt
Yoga

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
26 mrt
Ouderensoos

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Mantelzorg

Ben jij mantelzorger? Weet dan dat je er niet alleen staat. Welzijn West Betuwe kijkt graag met je mee welke hulp je nodig hebt om de zorg te kunnen blijven dragen. Onze mantelzorgconsulenten zijn u graag van dienst.

>> Mantelzorg

Uitgelicht:

Opening Kwiek Beweegroute

Laatste nieuws

Golf met een beperking
Op vrijdag 17 mei vindt op golfbaan de Batouwe Tiel een golfclinic plaats voor mensen met een beperking en hun partners.

Rust niet – Doe Kwiek
Op vrijdag 12 april wordt de Kwiek Beweegroute in Haaften geopend. Tijdens de opening is er ook gelegenheid om onder begeleiding een eerste ronde over de route te maken.

Sociaal werkers: eerste aanspreekpunt
Wie een vraag heeft op het gebied van welzijn en leefbaarheid, kan daarmee terecht bij de sociaal werkers van Welzijn West Betuwe: Hetty, Milou, Patric en Pieter.

Hulppunten voor al je vragen!
Heb je een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of een andere vraag waarbij je hulp kunt gebruiken? Kom naar één van de Hulppunten in West Betuwe en stel je vraag.

Week van de Mantelzorg 2018

Workshop mantelzorg & overbelasting
Mantelzorgers vragen over het algemeen niet makkelijk hulp, ook niet als die mantel te zwaar dreigt te worden. Het is daardoor soms lastig om op tijd signalen van overbelasting op te vangen. In deze workshop gaan we op een leuke en interactieve manier aan de slag om die signalen te herkennen.

Actief op recept

Actief op recept helpt jou om te blijven bewegen als je ouder wordt, in welke vorm dan ook. De beweegadviseurs komen langs en geven advies voor een meer actief leven. Een advies kan zijn om mee te doen met een beweeggroep, het bezoeken van een fysiotherapeut, maar ook aanpassingen in huis, of hulpmiddelen die het bewegen comfortabeler kunnen maken.