Home » Senioren

Agenda: Wat is er allemaal te doen

07 jun t/m 05 jul
Vrijwilligersacademie: Samen Slim Deelnemers Werven

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
21 jun
Kleurclub

MFC de Pluk, Geldermalsen

Lees meer
21 jun
Gym Hellouw

Dorpshuis de Biskamp, Hellouw

Lees meer
21 jun
Gym Tricht

Dorpshuis Tricht, Tricht

Lees meer
21 jun
Gym Meteren

Dorpshuis Meteren, Meteren

Lees meer
21 jun
Yoga Geldermalsen (online)

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Senioren

Welzijn West Betuwe, zet in beweging! Wat voor de een vanzelfsprekend is, is voor de ander een uitdaging. Bij Welzijn West Betuwe hebben we ervaring met ouder worden. Alle senioren uit West Betuwe kunnen bij Welzijn West Betuwe terecht voor vragen op gebied van Welzijn. Misschien zoek je na je pensioen leuk vrijwilligerswerk om (nieuwe) mensen te ontmoeten of wil je graag nieuwe dingen leren. Misschien heb je zorgen over later of wil je goed voorbereid zijn. Medewerkers van Welzijn West Betuwe en vrijwilligers zetten zich in zodat iedereen elkaar kan ontmoeten en zich kan blijven ontwikkelen, bewegen en vóóral meedoen!

Uitgelicht:

West Betuwe helpt!

Laatste nieuws

Kwaliteitsmeting
Bij Welzijn West Betuwe starten we vandaag met een onderzoek naar de kwaliteit van ons werk. We zijn op zoek naar ervaringen positief of negatief van inwoners van West Betuwe. Ervaring als hulpvrager, deelnemer aan een activiteit, vrijwilliger of als samenwerkingspartner. Die ervaringen gebruiken we om ons werk beter te maken. Klik op de link in dit bericht en deel je ervaring zo uitgebreid als je zelf wenst. Voel je vrij om de link te delen. Alles wat je deelt blijft anoniem, de gegevens worden verwerkt door een extern onderzoeksbureau en worden niet ingezien door medewerkers of vrijwilligers van Welzijn West Betuwe.

Jeugdfonds Sport & Cultuur actie
Statiegeldflessen actie bij de Haaftense scholen. Lukt het om voor 30 juni 1000 flessen in te zamelen?

Stap 3
Stap3 van het openingsplan komt er op 5 juni aan en dat is goed nieuws. Dat biedt voor veel activiteiten van Welzijn West Betuwe de mogelijkheid om toch nog even fysiek bijeen te komen voordat de zomerpauze er aan komt.

Kunstgoed in West Betuwe
Vanuit het Cultuur- en Erfgoedpact Rivierenland worden er in gemeente West Betuwe verschillende activiteiten georganiseerd, speciaal voor 55+ is er het project Kunstgoed.

De Week van de Jonge Mantelzorger
Ken jij een kind of jongere die opgroeit in een zorgsituatie die volgens jou een extra waardering verdient? Meld diegene dan aan voor een leuke gratis attentie tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger!

Voor organisaties

Of je nu een sportvereniging, Oranjevereniging of muziekvereniging bent, overal leven vragen over de dagelijkse gang van zaken. De meeste vragen kunnen gelukkig zelf worden opgepakt en opgelost. Echter blijven er altijd vraagstukken liggen waar wellicht niet de tijd, kennis of kunde voor in huis is. Hiermee kun je terecht bij Welzijn West Betuwe. De sociaal werkers of buurtsport –en cultuurcoaches gaan samen met jou bekijken wat er nodig is om tot een oplossing te komen!
>>> Lees meer