Home » Senioren

Agenda: Wat is er allemaal te doen

23 sep t/m 11 nov
Samen én op pad

Welzijn West Betuwe, Geldermalsen

Lees meer
28 okt
Koersbal Geldermalsen

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
29 okt
Gym Geldermalsen

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
29 okt
Gym Geldermalsen

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
29 okt
Gym Meteren

Dorpshuis Meteren, Meteren

Lees meer
30 okt
Yoga Geldermalsen

Rode Kruis Gebouw, Geldermalsen

Lees meer
>> Bekijk alle activiteiten

Mantelzorg

Ben jij mantelzorger? Weet dan dat je er niet alleen staat. Welzijn West Betuwe kijkt graag met je mee welke hulp je nodig hebt om de zorg te kunnen blijven dragen. Onze mantelzorgconsulenten zijn u graag van dienst.

>> Mantelzorg

Uitgelicht:

Week van de Mantelzorg

Laatste nieuws

wandelen Man handen zorg

Goed voorbereid op gezond ouder worden
Wat doet u om vitaal te blijven? Gezondheid is voor veel mensen belangrijk. Gelukkig voelen veel mensen zich ook gezond! Wat gezondheid is en wat het voor je betekent, is heel persoonlijk en verschilt per persoon. 

Ondertekening Sportakkoord West Betuwe
Welzijn West Betuwe heeft het Sportakkoord West Betuwe ondertekend. Het Sportakkoord West Betuwe werd gesloten in navolging van het Nationaal Sportakkoord.

Week van de Mantelzorg 2020
Rijd tijdens de Week van de Mantelzorg door één van de drive-ins in de gemeente en laat je verrassen! Wij zorgen voor een lekker hapje en drankje en dit alles is natuurlijk volledig coronaproof. Vanaf dinsdag 10 november kan ook het mantelzorgcompliment bij de drive-ins opgehaald worden. Ontvangers van het mantelzorgcompliment ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Beslis jij mee?
Kan Welzijn West Betuwe op jouw stem rekenen? Stem t/m 25 oktober in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.

Jongeren Portretteren Ouderen
Kinderen uit groep 6 uit gemeente West Betuwe kunnen leren portretteren met het project Jongeren Portretteren Ouderen dat na de herfstvakantie gaat starten! Maar leren portretteren is niet alleen een doel. Het is ook een middel om te leren met ouderen te communiceren en te zien dat de verbinding tussen deze twee doelgroepen zo bijzonder kan zijn. Helemaal in combinatie met kunst! Mocht je als school mee willen doen? Neem dan even contact op met cultuurcoach Nathalie.

Kunstgoed in West Betuwe

Om langer thuis te kunnen blijven wonen is het voor ouderen van belang dat ze over een ondersteunend netwerk beschikken, actief blijven en er in hun lokale omgeving genoeg te doen is om niet te vereenzamen. Meedoen aan culturele activiteiten draagt hieraan bij.

Meer informatie over kunst en cultuur voor ouderen?