Home » Senioren » Kunst en cultuur

Kunst en cultuur

Jezelf blijven ontwikkelen is iets van alle leeftijden. Je hebt het zelf in handen en de tijd is daar om te doen wat jij leuk vindt. Kunst en cultuur geeft plezier en is meer dan samen een kop koffie drinken of tuinieren. Via kunst laat je altijd wel iets van jezelf zien, je beleeft het samen.

Ben je zoekende naar een nieuwe hobby? Laat  je (nieuwe) talenten ontplooien en maak ook nieuwe kennissen en vrienden. In West Betuwe wonen veel professionele kunstenaars die leuke activiteiten bieden. Doe eens mee aan een leuke schildercursus, ga aan de slag met je levensverhaal, leer een instrument spelen of bezoek eens een interessante lezing! Kijk eens in je eigen omgeving of onze agenda wat er te doen is of neem contact op met de sociaal werker.

Kunstgoed

Vanuit het Cultuur- en Erfgoedpact Rivierenland worden er in gemeente West Betuwe verschillende activiteiten georganiseerd, speciaal voor ouderen. Hierbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten op bestaande,  lokale initiatieven en projecten.
Denk hierbij onder andere aan projecten zoals de Zomertoer, jongeren portretteren ouderen, Samen én op pad of bijvoorbeeld activiteiten rondom 75 jaar bevrijding.

Heb je een goed idee? Inwoners, clubs, verenigingen en organisaties in de gemeente West Betuwe kunnen contact opnemen om een bijzonder activiteit te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotoworkshop, schilderlessen of zangles? Wij dragen hier graag aan bij!

Voor meer informatie:

Secretaris bij stichting Liniewacht
Welzijn West Betuwe
Algemeen

Heb je een vraag, neem dan contact op met de sociaal werker in jouw kern. Zij weten wie je verder kan helpen.