Home » Senioren » Kunst en cultuur

Kunst en cultuur

Jezelf blijven ontwikkelen is iets van alle leeftijden. Je hebt het zelf in handen en het is nu tijd om te doen wat jij leuk vindt. Kunst en cultuur geeft plezier en is meer dan samen een kop koffie drinken of tuinieren. Via kunst laat je altijd wel iets van jezelf zien: je beleeft het samen.

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Ontplooi je (nieuwe) talenten en maak direct kennis met nieuwe mensen. In West Betuwe wonen veel professionele kunstenaars die leuke activiteiten organiseren. Geef je op voor een schildercursus, ga aan de slag met je levensverhaal, leer een (nieuw) instrument bespelen of bezoek een interessante lezing. Kijk eens rond in je eigen omgeving of kijk in onze agenda wat er te doen is. Hulp nodig? Neem gerust contact op met de sociaal werkers van Welzijn West Betuwe.

Kunstgoed

Vanuit het Cultuur- en Erfgoedpact Rivierenland worden er in gemeente West Betuwe verschillende activiteiten georganiseerd die gericht zijn op ouderen. Hierbij proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten op bestaande, lokale initiatieven en projecten. Denk hierbij onder andere aan projecten zoals de Zomertoer, jongeren portretteren ouderen en Samen én op pad.

Heb je zelf een goed idee? Inwoners, clubs, verenigingen en organisaties in de gemeente West Betuwe kunnen contact opnemen om een bijzondere activiteit te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotoworkshop, schilderlessen of zangles? Wij dragen hier graag aan bij!

Voor meer informatie:

Secretaris bij stichting Liniewacht
Welzijn West Betuwe
Algemeen

Heb je een vraag, neem dan contact op met de sociaal werker in jouw kern. Zij weten wie je verder kan helpen.