Home » Jeugd » Vrijwilligers en participatie

Impact maken

Wil jij de wereld om je heen een beetje mooier maken? Dat kan! In deze vacaturebank vind je allerlei organisaties die met jou samen willen werken. Zoek iets dat bij je past, waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Niets gevonden? Contact ons even, dan zoeken we met je mee.

Welzijn West Betuwe heeft zelf ook verschillende activiteiten waar je samen met anderen impact kunt maken.

Jongerenadviesraad

De Jongerenadviesraad is een groep van enthousiaste jongeren tussen de 10 en 22 jaar die gevraagd en ongevraagd advies geven aan burgemeester, wethouders en raadsleden. Dit doen ze over onderwerpen die vooral de jeugd aangaan. Met elkaar leveren ze een waardevolle en creatieve bijdrage aan de lokale politiek en het beleid. Heb je ook een mening over wat goed is voor West Betuwe? Neem dan contact met ons op.

Young Leaders

Ben jij tussen de 13 en 30 jaar en heb jij een leuk idee voor jouw buurt, wijk of kern? Ga dan samen met anderen aan de slag met de Young Leaders training. Bedenk tijdens Young Leaders iets om jouw omgeving leuker te maken en maak het waar. Je ontvangt hiervoor €500 per project. Denk aan een chillplek, buurtfeest, een goed doel of een workshop. Sluit je aan bij Young Leaders. > > Lees meer!!

PartciPeer
Dit is het kleine en kortere broertje van Young Leaders. Bij Young Leaders hoort een traject met 8 bijeenkomsten waar je veel leert over jezelf, wie je bent, hoe je een voorbeeld kunt zijn voor anderen en je krijgt training in hoe een activiteit te organiseren. Bij ParticiPeer ga je brainstormen en daarna direct aan de slag met jullie project. Kan maar zo dat jij daarna zin het in het grote werk en je inschrijft voor een Young Leaders Training.

Sport en Cultuur Coaches
Stress, zenuwen, eenzaamheid. Zelden is het een iets waar

 

Je kunt contact opnemen via Whatsapp of mail: