Home » Jeugd » Vrijwilligers en participatie

In de buurt

Young Leaders gezocht!

Ben jij tussen de 14 en 27 jaar en heb jij een leuk idee voor jouw buurt, wijk of kern? Ga dan samen met andere jongeren en/of vrienden aan de slag met de Young Leaders training. Volg de Young Leader training en wordt volledig begeleid door Welzijn West Betuwe. Bedenk tijdens deze training iets om jouw omgeving leuker te maken en maak het waar. Je ontvangt hiervoor €500 per project. Denk aan een chillplek, buurtfeest, een goed doel of een workshop.

Sluit je aan bij Young Leaders training… Lees meer

Jongerenadviesraad

In West Betuwe vinden we het betrekken van jongeren belangrijk. Daarom is in 2020 de Jongerenadviesraad in het leven geroepen. Een groep van enthousiaste jongeren tussen de 10 en 22 jaar geven gevraagd en ongevraagd advies aan burgemeester, wethouders en raadsleden. Dit doen ze over onderwerpen die vooral de jeugd aangaan. Met elkaar leveren ze een waardevolle en creatieve bijdrage aan de lokale politiek en het beleid. Wil je lid worden van de Jongerenadviesraad of wil je gewoon mee informatie? Neem dan contact met ons op.

Wil je zelf als vrijwilliger aan de slag? Vrijwilligerswerk is een zinvolle tijdsbesteding. Iets doen voor een ander of de samenleving geeft een gevoel van waarde en tevredenheid. Vrijwilligerswerk kan de manier zijn om nieuwe vaardigheden te leren, waardevolle contacten op te doen en uw kansen te vergroten op de arbeidsmarkt. Jouw inzet wordt zeker gewaardeerd. In deze vacaturebank vind je een actueel aanbod van vrijwilligersvacatures in West Betuwe.

"Er zijn meer jongeren vrijwilliger dan je denkt!"

Je kunt contact opnemen via Whatsapp of mail:

Stijn Brokx
Coördinator cultuur -en buurtsportcoaches/Consulent Sport en Bewegen