eventHome » Evenementen » Volwassenen » ZOMERTOER: Boerderijbeleving & pannenkoeken eten

ZOMERTOER: Boerderijbeleving & pannenkoeken eten

ZOMERTOER: Boerderijbeleving & pannenkoeken eten

Kom in actie, ga zomertoeren! 

Maak de zomer gezellig en doe mee met de zomertoer voor jong en oud(er)! Welzijn West Betuwe heeft ook deze zomer een uitgebreid aanbod van gezellige activiteiten in de gemeente West Betuwe. Kom samen met je partner, (klein)kinderen, buren en vrienden, iedereen is welkom!

Boerderijbeleving & pannenkoeken

Leuk en leerzaam uitje in de zomervakantie! Beleef de Boerderij bij Melkveebedrijf Hakkert in Tricht. Wat gebeurt er allemaal op de boerderij in de zomermaanden? Welke dieren wonen er en waar komt nu eigenlijk onze melk vandaan? Kom naar de interessante rondleiding met tussendoor doe – kijk – voel en beleefopdrachten geschikt voor jong en oud! En daarna lekker buiten ravotten op en rondom het erf.

Voor kinderen veel leuke activiteiten, kalfjes knuffelen, spelen in het hooi, tractor en skelter rijden, slingeren in de hooi-hut, koe melken en nog veel meer. De kinderen worden actief betrokken bij de rondleiding. Ook bij minder mooi weer is er van alles te beleven op de boerderij.

Na afloop heerlijke pannenkoeken eten, gebakken met verse melk.

Kortom een gezellig, leerzaam en bijzonder uitje voor het hele gezin, opa en oma met kleinkinderen, jong en oud, iedereen is welkom!

Kosten:                € 15,00 pp

>> Aanmelden 

Meer informatie?

Els Verweij de Geus
Sociaal werker