eventHome » Evenementen » Volwassenen » Zomertoer 2021

Zomertoer 2021

Zomertoer 2021

Kom in actie, ga Zomertoeren!

Welzijn West Betuwe heeft deze zomer, traditiegetrouw een divers aanbod van gezellige activiteiten in de gemeente West Betuwe. Kom samen met je partner, (klein) kinderen, buren, en vrienden, iedereen is welkom!

De Zomertoer biedt een gevarieerd programma met leerzame, creatieve, sportieve en bovenal gezellige activiteiten. Er staan dit jaar weer vele activiteiten op het programma, verspreid over locaties in de hele gemeente. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de op dat moment geldende Corona maatregelen.

Kijk in de agenda om je aan te melden:

 

COVID-19

Voor alle activiteiten geldt dat de richtlijnen in verband met het COVID-19 virus, zoals opgesteld door het RIVM, van toepassing zijn. De gastvrouw/ -heer kan je bij aankomst een aantal vragen stellen. De organisatie en de deelnemers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het naleven van de richtlijnen en mogen elkaar daar waar nodig hier op aanspreken.

AANMELDEN

Er is gekozen om de aanmeldingen en betalingen alleen via de website te laten lopen. Dit kan bij als je op de link van de activiteit klikt. Welzijn West Betuwe begrijpt dat dit niet voor iedereen even makkelijk is. In dit geval kan er misschien een bekende helpen met aanmelden. Een andere optie kan zijn om naar één van de hulppunten van Welzijn West Betuwe toe te komen. Hier kunnen de vrijwilligers van de thuisadministratie helpen.

>> Meer informatie over de Hulppunten of de thuisadministratie?

Els Verweij de Geus
Sociaal werker