eventHome » Evenementen » Volwassenen » Zomertoer 2019

Zomertoer 2019

Zomertoer 2019

Kom in actie, ga Zomertoeren!

Welzijn West Betuwe heeft ook deze zomer weer een uitgebreid aanbod van gezellige activiteiten in de gemeente West Betuwe. Kom samen met uw partner, (klein) kinderen, buren, en vrienden, iedereen is welkom!

De Zomertoer is zeven jaar geleden opgezet voor 55-plussers, maar de laatste jaren zijn er ook activiteiten waar kinderen samen met volwassenen aan kunnen deelnemen.  De Zomertoer biedt zes weken lang een gevarieerd programma met leerzame, creatieve, sportieve en bovenal gezellige activiteiten. Er staan dit jaar 18 activiteiten op het programma, verspreid over locaties in de hele gemeente.

Bekijk hier de poster of klik op de activiteit voor meer informatie:

Opgeven

Soort ticketPrijsPlaatsen
BOOTTOCHT MET LUNCH - 30 AUGUSTUS
Tijdens de drie uur durende rondvaart over de Maas en over de mooie zijtakjes van de Maas kunt u genieten van een lekkere lunch.
€25,00
SERVIES STIPPEN - 1 AUGUSTUS
Het stippen op serviesgoed gebeurt met stokjes in verschillende diktes en speciale porseleinverf. Na een korte demonstratie ga je heerlijk zelf aan de slag!
€12,50
ZOMERCREATIE MET BLOEMEN - 30 JULI
Bij de Bop in Spijk maakt u een prachtig zomers bloemstuk dat u na afloop mee naar huis kan nemen.
€12,50
ARMBANDJE MAKEN - 19 AUGUSTUS
Ria Terstall heeft prachtige glazen kralen om uw eigen armband mee te creëren! Combineer zelf de kralen of kies een mooie kleuren combinatie uit.
€10,00
WORKSHOP BATIK - 26 AUGUSTUS
Batik is al een eeuwenoude kunst om stoffen te verven, maar met lijm kan het ook! Maak tijdens deze workshop een originele en zomerse tas.
€10,00
WORKSHOP SCHILDEREN - 23 AUGUSTUS
Hans beringen helpt u het schilderen met acrylverf te ontdekken! Laat uw fantasie werken en u gaat met uw eigen schilderij naar huis.
€10,00
CREA CLUB - 14 AUGUSTUS
De Crea Club verzorgt een leuke activiteit! Doe ook mee en versier een houten doosje met vrolijke servetten.
€7,50
MEEZINGMIDDAG - 20 AUGUSTUS
Smartlappen Koor Wij Durfe zingt de middag aan elkaar. Kom gezellig meezingen met bekende liedjes! Er zijn ook twee rondjes bingo voor de liefhebber.
€7,50
RONDLEIDING IN DE KIPPENSTAL - 31 JULI
We brengen een bezoek aan de stallen waar de kippen vrij rond scharrelen. Na afloop is er koffie met iets lekkers in de streekwinkel bij de boerderij.
€7,50
BEZOEK DE MOLEN - 29 JULI
We krijgen een rondleiding van de molenaar in de Achterste molen in Hellouw. Leuk voor het hele gezin!
€5,00
JEU DE BOULES - 8 AUGUSTUS
Kom naar deze gezellige middag om met elkaar een balletje te gooien! Bij voldoende deelnemers organiseren we een toernooitje!
€5,00
JEUGDSENTIMENT KOEK & SNOEPIE - 25 JULI
Een middag over ouderwets snoep en andere dingen uit de jaren 40, 50 en 60. Er is een kleien quiz en aan een zoete traktatie zal het niet ontbreken.
€5,00
KWIEK BEWEEGROUTE - 9 AUGUSTUS
Hilde Terlingen begeleidt de Kwiek Beweegroute waarbij bankjes, stoepranden en lantaarnpalen worden gebruikt om in beweging te komen. Na afloop is er een lekker kopje soep met een broodje.
€5,00
NATUURSPEELTUIN MET DIEREN - 29 AUGUSTUS
De Leidsche Hoeven is een natuurspeeltuin waar de kinderen ook kunnen ezel rijden en de dieren mogen voeren. Een leuke activiteit voor het gezin!
€5,00

Na het klikken op onderstaande knop wordt je doorgeleid naar onze iDeal betaalomgeving.

 

Om verschillende redenen is er dit jaar voor gekozen om de aanmeldingen en betalingen alleen via de website te laten lopen. Welzijn West Betuwe begrijpt dat dit niet voor iedereen even makkelijk is. In dit geval kan er misschien een bekende helpen met aanmelden. Een andere optie kan zijn om naar één van de hulppunten van Welzijn West Betuwe toe te komen. Hier kunnen de vrijwilligers van de thuisadministratie helpen.

>> Meer informatie over de Hulppunten of de thuisadministratie?

Linda Maaskant
Projectleider