eventHome » Evenementen » Jeugd » Zomertoer 2020

Zomertoer 2020

Zomertoer 2020

Kom in actie, ga Zomertoeren!

Welzijn West Betuwe heeft ook deze zomer weer een uitgebreid aanbod van gezellige activiteiten in de gemeente West Betuwe. Kom samen met uw partner, (klein) kinderen, buren, en vrienden, iedereen is welkom!

De Zomertoer is zeven jaar geleden opgezet voor 55-plussers, maar de laatste jaren zijn er ook activiteiten waar kinderen samen met volwassenen aan kunnen deelnemen.  De Zomertoer biedt zes weken lang een gevarieerd programma met leerzame, creatieve, sportieve en bovenal gezellige activiteiten. Er staan dit jaar weer vele activiteiten op het programma, verspreid over locaties in de hele gemeente.

Klik op de activiteit voor meer informatie:
** =
activiteit alleen voor jeugd

Opgeven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

COVID-19
Voor alle activiteiten geldt dat de richtlijnen in verband met het COVID-19 virus, zoals opgesteld door het RIVM, van toepassing zijn. De gastvrouw/ -heer kan je bij aankomst een aantal vragen stellen. De organisatie en de deelnemers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het naleven van de richtlijnen en mogen elkaar daar waar nodig hier op aanspreken.

AANMELDEN
Ook dit jaar is er voor gekozen om de aanmeldingen en betalingen alleen via de website te laten lopen. Welzijn West Betuwe begrijpt dat dit niet voor iedereen even makkelijk is. In dit geval kan er misschien een bekende helpen met aanmelden. Een andere optie kan zijn om naar één van de hulppunten van Welzijn West Betuwe toe te komen. Hier kunnen de vrijwilligers van de thuisadministratie helpen.

> Meer informatie over de Hulppunten of de thuisadministratie?

Dave van Veghel
Buurtsportcoach
Els Verweij de Geus
Secretariaat