Home » Nieuws » Volwassenen » Wereld Alzheimerdag

Samen bewegen tijdens Wereld Alzheimerdag 2019 Geldermalsen

Alzheimer Trefpunt West Betuwe, Voetbalvereniging G.V.V., Scouting Graaf van Gelre, WZC de Bloementuin, WZC Ravestein en Alzheimer Nederland afdeling Rivierenland hebben de handen ineen geslagen. Op Wereld Alzheimerdag 2019 gaan we er voor zorgen dat we samen met voetballers, scouts en bewoners van de woon-zorgcentra gaan bewegen.

Tijdens de befaamde Opa en Oma ochtend van G.V.V. zijn de bewoners  van de twee woon-zorgcentra te gast en kunnen meedoen aan activiteiten zoals de de penaltybokaal.
De scouts gaan de bewoners met rolstoelen ophalen en na afloop ook weer terugbrengen naar huis. Voorafgaand krijgen de scouts nog een rolstoelwandeltraining en een certificaat. De scouts zullen tijdens deze ochtend ook een bouwwerk maken van hout en touw.

Het sportpark is op 21 september tussen 10.00 en 12.00 uur tijdens de Opa en Oma ochtend open voor alle bezoekers. Er zullen diverse oefenpartijen gespeeld worden door verschillende teams van G.V.V. en het Alzheimer Trefpunt staat klaar met een informatietafel.

>> Meer informatie?