NOC*NSF inspireert!

Ken jij dat sprookje van die vereniging die meer dan genoeg actieve vrijwilligers heeft? Dat is geen sprookje. Het is mogelijk om een groot aantal vrijwilligers voor je club te vinden, die plezier hebben in wat ze doen. Hoe je dat doet? Dat vertellen we je op donderdag 1 april om 20.00 uur tijdens de Inspiratiesessie ‘Vrijwilligersmanagement’ van de Academie voor Sportkader (NOC*NSF).

Tijdens de inspiratiesessie word je door docent Karin Pannekoek op een verrassende wijze meegenomen in het creatief denken. Hoe werf je vrijwilligers? Niets is te gek; denk out of the box. Begin met groot denken en maak dat realistisch. Wat kun je morgen al doen? Je zult ervaren hoeveel vernieuwende en concrete ideeën in korte tijd kunnen worden bedacht.

De kosteloze inspiratiesessie duurt een uur. We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn. Wil je de inspiratiesessie ook kenbaar maken bij de andere bestuursleden binnen jouw vereniging? Deel dit bericht met hen!

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de online inspiratiesessie door een mail te sturen naar Marije.van.Montfoort@westbetuwe.nl. Wij ontvangen jullie aanmelding graag vóór dinsdag 30 maart. Na aanmelding ontvangen de deelnemers van ons een link voor de inspiratiesessie.

Achtergrond

Deze inspiratiesessie is één van de activiteiten binnen het Sportakkoord West Betuwe. Samen zetten wij ons in om meer inwoners van West Betuwe meer in beweging te laten komen op een manier die past binnen iemands leven. Om dit mogelijk te maken bieden we online inspiratiesessies aan op een vast moment, namelijk iedere eerste donderdag van de maand om 20.00 uur. Noteer ook alvast in jouw agenda: Geld genereren op 6 mei, Lang leve de sportouder op 3 juni en Gezonde Sportomgeving op 1 juli.

Meer informatie: