Home » Sport en speldagen

Hulp op maat

De buurtsportcoaches van Welzijn West Betuwe hebben door de jaren heen een enorme hoeveelheid sport en speldagen georganiseerd in West Betuwe. Daardoor is er naast veel kennis en ervaring rondom de organisatie van sportactiviteiten, ook een grote hoeveelheid aan creatieve ideeën op sportgebied.

Heb je graag dat er iemand meekijkt en meedenkt over de invulling van de tijdsplanning, de geschiktheid van alle spellen voor de aanwezige doelgroep, de aanwezige materialen en de rolverdeling op de dag zelf? Dan ben je bij de buurtsportcoaches aan het juiste adres! Zij kunnen vanaf het eerste moment meedenken en meedoen, maar je kunt ze ook altijd benaderen wanneer je even wilt sparren met een van hen. Of misschien hebben we wel een kant-en-klaar idee voorhanden wat met kleine aanpassingen precies in het plaatje van jouw sportdag past.

Hoe breed de vraag ook is, hoe groot of klein de activiteit ook is, de buurtsportcoaches ondersteunen je graag in de weg naar een schitterend sportevenement.

Koningsspelen

Jaarlijks komen er vanuit scholen veel vragen over de Koningsspelen. Omdat deze vraag zo specifiek en groot is, hebben we daar een speciale pagina voor ingericht. Bekijk deze pagina hier.

Voor vragen of meer informatie:

Ans van 't Pad - van Hoogdalem
Buurtsportcoach