Op stap met een hap

Neerijnen – Een zomerse buitenwandeling, dát is wat we gaan meemaken op donderdag 14 juli. Trek goede wandelschoenen aan en kom naar Het Stroomhuis in Neerijnen. Daar ben je vanaf 10:30 uur welkom om te kiezen uit twee wandeltochten: 3 of 7 kilometer. Het eerste deel van de wandeling is de route hetzelfde en loop je onder leiding van ervaren gids Bert Vos door het prachtige buitengebied van Neerijnen. Bert vertelt de mooiste wetenswaardigheden over de natuur. Vervolgens ga je verder op pad en loop je de rest van de route zonder gids. De route van 3 km is toegankelijk voor scootmobiel en rolstoel. Onderweg zijn verschillende pauzeplekken waar heerlijke hapjes worden aangeboden. Kosten voor de deelnemende wandelaars zijn € 2,00. Aanmelden voor de wandeling kan hier.

Die heerlijke hapjes worden gemaakt door jeugd en jongeren! Dit keer leer je multicultureel koken in samenwerking met ‘Dichterbij Huis’. Zij zijn aanwezig om met jou lekker en gezond te koken. Meld je hier aan voor Op stap met een hap – koken. Leuk en gezellig, in Het Stroomhuis in Neerijnen. Ben je tussen de 10 en 18 jaar oud, kom dan meedoen! Je bent welkom vanaf 09:15 uur en het duurt tot uiterlijk 12:00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Welzijn West Betuwe organiseert Op stap met een hap nu voor de vierde keer. De andere drie edities (Beesd, Asperen en Meteren) waren zeer geslaagd en alle wandelaars en kokende jeugd was enthousiast! Meld je dus snel aan zodat JIJ bij déze editie bent. Mede mogelijk gemaakt door Rabobank West Betuwe.