Op stap met een hap - winterwandeling

Meteren – Op dinsdagochtend 1 maart 2022 is er in Meteren een wandeltocht voor iedereen die van wandelen houdt. Het is een winterwandeling met routes van 3, 5 en 7 kilometer lang en daarmee is er voor iedereen een geschikte afstand. Loop samen met je (klein)kinderen of je (groot)ouders één van deze mooie routes! De routes zijn toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel. Op de routes zijn pauzeplekken waar een (gezond) hapje genuttigd kan worden. Ook is er koffie/thee te verkrijgen. Kosten voor de deelnemende wandelaars zijn € 2,00. Aanmelden voor de wandeling kan hier.

Kinderen/jongeren tussen de 10 en de 18 jaar oud worden uitgenodigd om gezonde hapjes te komen maken voor de wandelaars (en voor zichzelf). Heb je zin om in de voorjaarsvakantie hieraan mee te doen? Ben je tussen de 10 en de 18 jaar oud? Meld je dan hier aan. Er zijn kosten aan verbonden.

De activiteit ‘Op stap met een hap’ wordt georganiseerd door Welzijn West Betuwe en mede mogelijk gemaakt door Rabobank West Betuwe. Er wordt samengewerkt met Dorpshuis Meteren en BSO De Plantage. De jongeren koken bij Kindcentrum de Plantage en dit is tevens de start locatie van de wandeltocht. Het jeugdorkest van muziekvereniging Prinses Marijke komt bij de start een uitvoering geven. Wandelvereniging Prinses Marijke stelt Nordic Walking stokken beschikbaar voor degene die dat willen.

Er is inmiddels een zomereditie en herfsteditie van ‘Op stap met een hap’ georganiseerd. Dit keer staat de winterwandeling op het programma.