Oproep Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek komt er weer aan. Vrijdag 15 september tot en met zondag 24 september 2023 gaat er extra aandacht naar sport en bewegen. Waarom? Omdat sport iets met je doet! Sport inspireert, sport verbindt, sport levert een belangrijke bijdrage aan ieder individu en het allerbelangrijkste: het is leuk om te doen. De Nationale Sportweek is een initiatief vanuit NOC*NSF om zo veel mogelijk mensen in Nederland met plezier te kunnen laten sporten en bewegen, allemaal op hun eigen manier.

Gedurende de Nationale Sportweek wil Welzijn West Betuwe zo veel mogelijk verschillende groepen in beweging krijgen (denk aan: peuters, kleuters, jongeren, volwassenen, ouderen, mensen met een beperking, etc.). Hierbij verzorgen sportverenigingen, dorpshuizen en/of sportorganisaties een belangrijke rol: dit is de plek om te bewegen, waar mensen elkaar ontmoeten en waar plezier gemaakt wordt.

Een van de middelen om dit te bereiken is een gratis proefles. Dit verlaagt voor veel mensen de drempel om te gaan sporten, en levert nieuwe leden voor een club of vereniging op. Wil jij als sportaanbieder of wil jouw vereniging tijdens de Nationale Sportweek een gratis proefles aanbieden? Dan zorgt Welzijn West Betuwe ervoor dat jullie op het algemene programma komen te staan. Meld je dus snel aan via de e-mail: voor 7 juli.

Samen met jullie willen we er voor de inwoners uit de gemeente een leuke en sportieve week van maken!

Meer informatie?

Cynthia van de Water
Buurtsportcoach