Home » Nieuws » Senioren » Nationale Diabetes Challenge doe mee!

Loop mee met de NDC!

Welzijn West Betuwe doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC)* en we nodigen jou uit om mee te doen! Voor mensen met diabetes is wandelen een erg goed medicijn. Daarom gaan we dit jaar wandelen om te behandelen. Dat hoef je niet alleen te doen, tijdens de Nationale Diabetes Challenge gaan we met jou mee.

We gaan vanaf maandag 6 mei wekelijks samen wandelen. De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes, maar bewegen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes mogen mee. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau. Het is dus niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen.

In september wandelen we samen met alle deelnemers uit de rest van Nederland de finale op het Nationale Diabetes Challenge Festival in Den Haag. We denken dat iedereen dan zeker 3 tot 5 km zal kunnen lopen. Sommigen gaan misschien zelfs voor 10, 15 of 20 km.

Ik nodig je van harte uit om mee te doen met onze uitdaging. Op maandag 6 mei organiseren we een kick-off bijeenkomst waarna we aansluitend meteen ons eerste rondje gaan wandelen! De bijeenkomst start om 15:00 uur in het theater van De Pluk. Aanmelden voor de bijeenkomst en de challenge kan via www.nationalediabeteschallenge.nl/depluk. Ook vind je hier meer informatie over het evenement.

Wandel je mee?

 

Voor meer informatie: