Home » Nieuws » Jeugd » Kinderloop 2020

Kinderloop 13 juni 2020

Dit evenement is uitgesteld vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus.

 

 

SamenLoop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens het evenement lopen deelnemers in teams en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. De openheid, saamhorigheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. De SamenLoop voor Hoop in Neerijnen start op vrijdag 12 juni om 16:00 uur met de 24 uur durende loop. Net zoals tijdens de editie van 2017, zal er ook dit jaar weer een Kinderloop worden gehouden. De Kinderloop wordt georganiseerd door Stichting JeWelz in samenwerking met Welzijn West Betuwe.

SamenLoop voor Hoop Neerijnen, op zaterdag 13 juni bij kasteel Neerijnen.

Op zaterdag 13 juni 2020 wordt voor alle kinderen van de basisscholen in de gemeente West Betuwe de Kinderloop voor Hoop georganiseerd. Ben je 4 jaar of ouder en wil jij, samen met andere kinderen, je steentje bijdragen aan de strijd tegen kanker? Loop dan mee op zaterdag 13 juni 2020 van 13.00 tot 14.30 uur met de Kinderloop voor Hoop Neerijnen en steun met een minimaal sponsorbedrag van €5,- per kind dit goede doel!

Hoe kun je meedoen?

Het is mogelijk om je individueel en/of als groep op te geven voor de Kinderloop. Denk hierbij aan je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenoten en clubgenoten. Je klas of team mag ook. Zorg dat je per 5 kinderen één volwassen begeleider hebt. Deze begeleider helpt jullie voor, tijdens en na de loop. Meld je je individueel aan, dan word je bij een groep met begeleider ingedeeld. Bedenk vervolgens een leuke teamnaam en vul het inschrijfformulier in!

Wat verwachten we van jou?

Voor een minimaal sponsorbedrag van €5,- per kind kun je al meedoen. Je wandelt een uur lang voor het goede doel op het parcours bij Kasteel Neerijnen. Met de Kinderloop proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel! Het zou daarom leuk zijn als jullie je door veel mensen laten sponsoren of iets anders bedenken om de Kinderloop te steunen. Jullie kunnen natuurlijk ook zelf of met je team leuke activiteiten bedenken om extra geld in te zamelen voor het goede doel! Denk hierbij aan lege flessen inzamelen, cupcakes bakken en verkopen, fietsen en auto’s wassen of door andere klusjes te doen.

Wat kun je verwachten?

Een leuke & gezellige middag met een swingende warming-up, muziek en verrassende elementen tijdens de kinderloop, en een KNALLENDE afsluiting! Alle deelnemende kinderen ontvangen een SamenLoop Voor Hoop T-shirt en na afloop een leuk presentje!

>>> Zijn jullie enthousiast geworden en wil je graag een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker, meld je dan hier aan. <<<

Voor meer informatie:

Cynthia van de Water
Buurtsportcoach