2021 Jaar van de vrijwillige inzet

Dit jaar is uitgeroepen tot het Jaar van de Vrijwillige inzet. Vrijwilligers zijn op veel plekken in onze gemeente actief. Er zijn vrijwilligers actief bij sport- en muziekverenigingen, in de zorg of als wandelmaatje, bij vrijwilligersorganisatie of individueel. Veel inwoners van onze gemeente dragen hun steentje bij aan een mooier, socialer en actiever West Betuwe door middel van vrijwilligerswerk.

Fotowedstrijd

Vind jij het leuk om te fotograferen en ben je vrijwilliger?  Individueel of bij een organisatie dan roepen wij je op om vrijwilliger(s) of vrijwilligerswerk in beeld te brengen en naar ons te mailen.

Spelregels

  • Foto’s kunnen tot en met 12 november worden gestuurd naar foto@welzijnwestbetuwe.nl
  • Het is een recente foto (van afgelopen seizoen tot heden)
  • De foto heeft een staand formaat
  • Inzenden van foto’s kan alleen digitaal
  • De ingezonden foto’s mogen door Welzijn West Betuwe worden gebruikt voor voorlichtingsdoeleinden of PR-doelen
  • De winnende foto’s mogen worden gebruikt voor de tentoonstelling over vrijwilligers in onze gemeente die op de Dag van de Vrijwilliger -7 december- wordt geopend door wethouder Van Stappershoef
  • Foto’s worden ingestuurd met duidelijke vermelding je naam, telefoonnummer en de organisatie waar je actief bent

Tentoonstelling en prijsuitreiking 7 december

Een deskundige jury zal de foto’s beoordelen en drie prijswinnaars aanwijzen. De 15 mooiste/beste foto’s met als thema ‘vrijwilligers’ worden vergroot op canvas en vormen gezamenlijk een fototentoonstelling over vrijwilligerswerk in onze gemeente en geven vrijwilligers  een gezicht. Na de tentoonstelling ontvangt de maker/organisatie de vergroting. Verder zijn er 3 geldprijzen aan de wedstrijd verbonden voor de vrijwilligersorganisatie waar de fotograaf actief is. De 1e prijs bedraagt € 400,00, de 2e € 250,00 en tenslotte de 3e prijs € 150,00.

De prijsuitreiking vindt plaats op 7 december (de Dag van de vrijwilliger) door wethouder Stappershoef. Tevens zal hij de feestelijke openingshandeling van de tentoonstelling verrichten. De makers van de 15 beste foto’s worden hiervoor uitgenodigd en kunnen als eersten de tentoonstelling bezoeken onder het genot van een hapje en een drankje.

 

 

-
Ineke van Hazendonk
Secretariaat / Consulent vrijwilligers en participatie