eventHome » Evenementen » Volwassenen » Vrijwilligersacademie: Samen Slim Deelnemers Werven

Vrijwilligersacademie: Samen Slim Deelnemers Werven

Vrijwilligersacademie: Samen Slim Deelnemers Werven

Een tekort aan leden en vrijwilligers, maar geen idee hoe je dit probleem kunt tackelen? Veel verenigingen en stichtingen in de culturele sector worstelen hiermee. Daarom organiseert Welzijn West Betuwe i.s.m. Cultuur Oost de LKCA-cursus ‘Samen slim deelnemers werven’.

Wil je als vereniging, stichting of cultuuraanbieder aan de slag met de vraag hoe je meer leden, vrijwilligers of deelnemers aan jouw organisatie kunt verbinden? Kom dan naar de cursus Samen Slim Deelnemers Werven. In deze cursus leer je hoe je aanbod kunt afstemmen op de behoefte van je (potentiële) deelnemers.

We gaan in 3 avonden van anderhalf uur met elkaar aan de slag. Daarnaast maken we gebruik van een e-learning. De cursus voorziet jouw organisatie van een nieuwe impuls en praktische, direct uitvoerbare ideeën over wervingsbeleid en wervingsactiviteiten. Denk hierbij zowel aan ledenwerving als ledenbehoud. Deze cursus is beschikbaar voor elk soort vereniging, stichting of aanbieder en dus niet alleen op het gebied van kunst en cultuur.

Data

Maandagavond 7 juni, 21 juni en 5 juli van 19.30 tot 21.00 uur in de Pluk in Geldermalsen.

Als je aan deze cursus mee doet, vragen we dat je met 2 personen per vereniging of organisatie komt. Kan dit niet, neem dan contact op met Els de Vries via 06-14815995.

Deze cursus is op 7 juni gestart en er kan niet meer voor ingeschreven worden