eventHome » Evenementen » Volwassenen » Vrijwilligers academie: Informatieavond vertrouwenspersoon

Vrijwilligers academie: Informatieavond vertrouwenspersoon

Vrijwilligers academie: Informatieavond vertrouwenspersoon

Informatieavond gebruik vertrouwenspersoon West Betuwe

Let op deze datum is verzet naar 11/01/2023

Ongetwijfeld staat het voorkomen van grensoverschrijdend gedrag ook bij jullie club of vereniging hoog op de agenda. De verantwoordelijkheid voor jou als bestuurder en gedrag dat echt niet zou kunnen wordt vast vaak besproken.

Wij lichten vanavond de mogelijkheid toe om gebruik te maken van de twee opgeleide vertrouwenspersonen van Welzijn West Betuwe. Wat betekent het voor jouw vereniging als je gebruik maakt van de vertrouwenspersonen van Welzijn West Betuwe, wat doet een vertrouwenspersoon bij een melding maar vooral… hoe kunnen we met elkaar in gesprek over welk gedrag we wél willen zien.

Meld na vanavond jouw organisatie aan voor kosteloze deelname. Maak onze vertrouwenspersonen kenbaar op je club en bepaal samen met hen wat je gaat doen om wenselijk gedrag te promoten.

Op verschillende momenten per jaar worden themabijeenkomsten georganiseerd op basis van opgehaalde behoeften van aangesloten verenigingen. Verenigingen die zijn aangesloten kunnen kostenloos deelnemen aan deze themabijeenkomsten.

Doelgroep

Bestuurders van vrijwilligersorganisaties in West Betuwe. Sportverenigingen, cultuuraanbieders, buurtvereningen en goede doelen organisaties. Uiteraard zijn geïnteresseerde leden ook welkom.

Opgeven

Tickets

Soort ticketPlaatsen
Standaardticket
Deelnemer 1

Registratiegegevens

Uw gegevens

Voor meer informatie

Cynthia van de Water
Buurtsportcoach
Pieter van der Keur
Sociaal Werker