eventHome » Evenementen » Volwassenen » Sportcafé

Sportcafé

Sportcafé

Sportakkoord West Betuwe

In Sportakkoord West Betuwe is afgesproken dat we periodiek met sportverenigingen, sport- en beweegaanbieders samen komen. Tijdens de coronapandemie was het lange tijd niet mogelijk om fysiek bijeenkomsten te organiseren. Dit kan gelukkig weer en dit is dan ook de reden dat we graag alle sportverenigingen, sport- en beweegaanbieders uit de gemeente West Betuwe uitnodigen voor een fysiek sportcafé.

Programma

  • Gregory Sedoc, voormalig Nederlands en Europees kampioen horden, vertelt je op inspirerende wijze zijn verhaal over talentontwikkeling, het verleggen van grenzen, het omgaan met tegenslagen en het belang van sport en bewegen voor een goede vitaliteit.
  • Rutger van Stappershoef, wethouder sport, zal uitleggen waarom gemeente West Betuwe een gezonde leefstijl, sporten en bewegen voor iedereen belangrijk vindt en waarom West Betuwe in 2025 wil uitgroeien tot dé sportgemeente van Nederland.
  • Tot slot zal aan de hand van inspirerende voorbeelden worden toegelicht op welke wijze afgelopen jaar méér mensen, méér in beweging zijn gekomen. Je krijgt informatie hoe ook jij beweeg stimulerende projecten kunt starten en hiervoor een bijdrage kunt ontvangen uit het stimuleringsbudget van 60.000 euro.

Aanmelden

Het sportcafé vindt plaats op vrijdag 2 september a.s. in de Burcht van Haeften, Vredeplein 1 in Haaften. De inloop is vanaf 19.15 uur en het officiële programma eindigt om 22.00 uur. Alle sportverenigingen, sport- en beweegaanbieders zijn welkom om aan te sluiten bij het sportcafé.

Aanmelden kan tot 30 augustus via sbrokx@welzijnwestbetuwe.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en of je als individu of namens welke organisatie je aanwezig bent.

Meer informatie:

Stijn Brokx
Algemeen Coördinator