Bijeenkomst 75 jaar in Rhenoy

Welzijn West Betuwe is er voor alle inwoners van de gemeente. En wie weet er nu beter wat er onder 75+’ers speelt, dan zijzelf? Welzijn West Betuwe nodigde iedereen die dit jaar zijn of haar 75e verjaardag viert uit voor een bijeenkomst in hun eigen buurt. Op 12 juni werden de jarigen, onder begeleiding van accordeonmuziek, ontvangen en begeleid naar de prachtig versierde ruimte in De Betuwe Poort. Daar stonden de verjaardagstaartjes en het team van Welzijn dat in Spijk, Heukelum, Asperen, Gellicum, Acquoy en Rhenoy werkt al klaar.

Na een ludieke manier van kennismaken wisten de bewoners de medewerkers in hun functie te plaatsen en volgde een uitgebreid overzicht van wat Welzijn West Betuwe voor de bewoners kan betekenen. Daarna gingen we aan de slag met het onderwerp Positieve gezondheid. In groepjes werd gedeeld en besproken wat Positieve gezondheid betekent en wat een ieder belangrijk vindt. Ter afwisseling speelden we een kort beweegspelletje.

Natuurlijk was er ook tijd voor een gezellig praatje met elkaar en werden de jarigen verwend met hapjes en drankjes door twee vrijwilligers: Lies en Hannie. Contacten werden gelegd en ervaringen gedeeld. De gasten hebben de middag als positief, verrassend, gezellig, informatief, open en leuk ervaren en weten nu allemaal Welzijn West Betuwe te vinden.

Welzijn West Betuwe kijkt terug op een mooie inspirerende middag.

Meer informatie?

Babs Bergs
Consulent ouderen