Home » Nieuws » Koken en eten » Op stap met een hap – Herfstachtige winterwandeling

Op stap met een hap - Herfstachtige winterwandeling

Asperen –  Op dinsdagochtend 22 december 2020 is er in Asperen een wandeltocht voor iedereen die van wandelen houdt. Het is een mooie herfstachtige winterwandeling met routes van 2, 3 en 5 kilometer lang en daarmee is er voor iedereen een geschikte afstand. Loop samen met je (klein)kinderen of je (groot)ouders één van deze mooie routes! Op de routes zijn pauzeplekken waar een (gezond) hapje genuttigd kan worden. Ook is er koffie/thee te verkrijgen.

Kinderen/jongeren tussen de 10 en de 18 jaar oud worden uitgenodigd om gezonde hapjes te komen maken voor de wandelaars (en voor zichzelf). Heb je zin om in de kerstvakantie hieraan mee te doen? Ben je tussen de 10 en de 18 jaar oud? Meld je dan hier aan.

Kosten zijn € 2,00 per deelnemer (zowel wandelaars als hapjesmakers). De activiteit ‘Op stap met een hap’ wordt georganiseerd door Welzijn West Betuwe en mede mogelijk gemaakt door Rabobank West Betuwe. Afgelopen zomer was de eerste wandeltocht, deze vond plaats in en rondom Beesd. Nu in de kerstvakantie is de tweede, in Asperen. Aanmelden voor de wandeling kan hier.