Home » Nieuws » Volwassenen » #WESTBETUWSBEST

Nationale Vrijwilligersdag 2020

Op 7 december is het de Nationale Vrijwilligersdag. De gemeente West Betuwe en Welzijn West Betuwe bedanken op deze dag alle vrijwilligers, dit jaar met een lekkere attentie. Afgelopen maandag zijn er ruim 1500 chocoladerepen uitgedeeld in de gemeente!

Wethouder Rutger van Stappershoef: “Veel inwoners in West Betuwe zetten zich vrijwillig in voor een ander. Ze zijn onmisbaar binnen de leefbaarheid en het omzien naar elkaar in onze kernen. Dat hebben we de afgelopen periode nadrukkelijk gemerkt. Veel activiteiten zijn afgelast, evenementen konden en kunnen niet doorgaan, elkaar ontmoeten en gezellig samenkomen is moeilijk. Het is een gemis. En dan te bedenken dat veel van deze activiteiten zonder de inzet van vrijwilligers nooit zouden kunnen bestaan! Daarom wil ik benadrukken hoe belangrijk vrijwilligerswerk is en blijft, juist nu en zeker ook ná de Coronatijd. En reik ik graag deze blijk van waardering uit.”

 

DOE MEE & WIN!

Alle verenigingen en clubs maken ook nog kans op een leuke prijs! Maak een ludieke foto waarmee je laat zien hoe jullie vrijwilligers gewaardeerd worden. Plaats de foto voor 14 december 2020 op de facebookpagina van de vereniging en gebruik daarbij #westbetuwsbest. De foto met de meeste likes wint een prijs. Dit is een smakelijke bijdrage aan het eerstvolgende evenement dat voor jullie vrijwilligers georganiseerd kan worden.