Home » Nieuws » Vrijwilligers en participatie » West Betuwe JAM, programma 10 & 11 juni 2022

 

West Betuwe JAM 10 & 11 Juni Lingeborgh Geldermalsen

Vrijdag 10 juni van 15.00 – 18.30 uur 

Op vrijdag zijn er ruim 40 kramen gericht op vitaal ouder worden. Denk aan langer thuis wonen, leuke dingen (blijven) doen, gezondheid APK en fit blijven. Maak kennis met de nieuwste snufjes op gebied van domotica of vergroot je inzicht in dementie met een VR bril. Na de opening door wethouder De Geus is er een knallende muziek-act. De rest van de middag zijn er optredens door onder andere Smartlappenkoor Losbandig Systeem.

Er is van alles te beleven! Win een high tea voor 2 personen, bezoek het pop-up museum, waag je in de Vrijheidsexpress escaperoom test je snelheid tijdens de rollator race of doe mee met een van de creatieve activiteiten.  Dat natuurlijk allemaal onder het genot van gezellige muziek en een lekker hapje en drankje en lokale producten. Bovendien zijn er vele gratis workshops te volgen (graag vooraf inschrijven).

 

Zaterdag 11 juni van 14.00 – 18.30 uur 

Samen maken we West Betuwe. Voor alle vrijwilligers in de gemeente West Betuwe is er een bomvol programma ter ontspanning, ter vermaak en inspiratie.

Geniet van lekker eten, luister naar muziek, krijg een heerlijke massage, maak kennis met bewonersinitiatieven en doe mee met de gratis workshops(graag vooraf inschrijven). Ben jij met jouw initiatief op zoek naar mogelijkheden voor subsidie of heb jij een mooi plan voor je kern? De gebiedsmakelaars vertellen je graag over leefbaarheidsbudget en ook de Leefbaarheidsalliantie en VSB zijn aanwezig.

Wethouder Van Stappershoef maakt de winnaar van de fotowedstrijd “vrijwilliger in beeld” bekend. Samen kiezen we vandaag ook de winnaar van de Leefbaarheidsbokaal 2022!