Week van de Mantelzorg

Welzijn West Betuwe organiseert jaarlijks de Week van de Mantelzorg in de gemeente West Betuwe. Ook dit jaar heeft Welzijn West Betuwe van maandag 4 t/m zaterdag 9 november 2019 een uitgebreid programma waarin het thema mantelzorg bij diverse doelgroepen onder de aandacht wordt gebracht.

De activiteiten in de Week van de Mantelzorg richten zich op zeer diverse doelgroepen die allemaal te maken hebben met mantelzorg en mantelzorgers. Hierbij gaat het om werkgevers, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, dorpshuizen en verenigingen, maar ook mantelzorgers zelf en de omgeving van mantelzorgers. Uiteraard worden deze week mantelzorgers in het zonnetje gezet met een gezellige filmavond en de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg voor de zorg aan een dierbare die zij op zich nemen. Ook zijn er informatieve bijeenkomsten voor mantelzorgers.

>> Kijk op www.weekvandemantelzorg.nl voor het hele programma!

Actie: verras een mantelzorger!

Ken je een mantelzorger die volgens jou een extra waardering verdient? Meld haar/hem dan aan voor een leuke gratis attentie tijdens de Week van de Mantelzorg! Met de actie ‘Verras een mantelzorger!’ kunnen familie, vrienden, docenten en bekenden een mantelzorger in hun eigen omgeving laten verrassen via Welzijn West Betuwe met een kleine attentie. Aanmelden kan tot 30 oktober 2019 via de huis-aan-huis bezorgde postkaartenactie. De actie is gesloten.

 

Meer informatie?

Linda Maaskant
Projectleider/cultuurmakelaar
Anne van Steijn
Consulent mantelzorg