Vacature Sociaal Werker (deze vacature is inmiddels gesloten)

Welzijn West Betuwe voert het welzijnswerk uit in de gemeente West Betuwe. Welzijn West Betuwe is een brede welzijnsorganisatie die gebiedsgericht werkt en diverse werkvelden in huis heeft zoals mantelzorgondersteuning, ouderenwerk, ondersteuning van kwetsbare doelgroepen, vrijwilligersondersteuning en jeugdwerk. Bij alles staat betrokkenheid en aanwezigheid binnen de kernen voorop.

In totaal werken er 25 medewerkers en ruim 500 vrijwilligers verdeeld over twee locaties en 26 kernen voor Welzijn West Betuwe.

Welzijn West Betuwe zoekt:

Een Sociaal Werker (m/v) voor ± 32 uur per week

De functie is per oktober 2021 beschikbaar.

Omschrijving van de functie:

Welzijn West Betuwe werkt kerngericht met daarbij extra aandacht voor kwetsbare inwoners. Als Sociaal Werker ben je veelvuldig aanwezig in de dorpen en kernen, je bent open en toegankelijk voor de bewoners, burgerinitiatieven, ketenpartners en samenwerkingsorganisaties. Naast het kerngericht werken is een groot onderdeel van de werkzaamheden het organiseren van vrijwillige hulp en het ondersteunen van kwetsbare inwoners. De functie bestaat deels uit cliëntondersteuning.

Het doel van de functie is het bevorderen van zelfredzaamheid, burgerparticipatie en sociale samenhang. Eropaf gaan, vraaggericht werken en uitgaan van de eigen kracht van burgers zijn dan ook kernbegrippen voor jou.

Profiel:

Je bent flexibel en snel in staat relaties op te bouwen. Je kan goed organiseren, bent een aanpakker, hebt goed zicht op bestaande wet- en regelgeving en rekent dit tot een van je interessegebieden.

Welzijn West Betuwe is op zoek naar een Sociaal Werker die aan o.a. de volgende profielkenmerken voldoet.

Je hebt:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • een relevante opleiding en werkervaring in welzijnswerk is een pré;
  • kennis van doelgroepen en ontwikkelingen in de maatschappij, bij voorkeur in de regio West Betuwe;
  • gevoel voor wet- en regelgeving en financiële regelingen t.b.v. het ondersteunen van cliënten.
  • een flexibele, creatieve en enthousiaste instelling;
  • kennis van plattelandscultuur en bij voorkeur West Betuwe.

Daarnaast ben je een echte teamspeler. Het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer zijn noodzakelijk.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende baan met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de CAO Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening (schaal 8);
  • Leuke werksfeer in een dynamische organisatie;
  • Een functie waarin je het verschil kan maken;
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar met uitzicht op verlenging.

Welzijn West Betuwe heeft geen onkostenvergoeding voor woon-werkverkeer, werk-werk kilometers worden vergoed à € 0,39.

Informatie en sollicitatie:

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Marco van Westerlaak (Directeur-bestuurder), telefoon 06 41 77 23 13.

Je kunt je interesse in de functie tot en met 26 september 2021 kenbaar maken door een cv en motivatiebrief te versturen via mail aan solliciteren@welzijnwestbetuwe.nl. Het streven is de procedure in september af te ronden.