Gezonde verse maaltijd, warm bij u thuis bezorgd! 

Tafeltje dekje: de maaltijdservice van Welzijn West Betuwe en Wittenbergzorg 

 

Een vers bereide, gezonde warme maaltijd vormt een belangrijk onderdeel van de dag. Het brengt echter wel wat werk met zich mee: boodschappen doen, voorbereiden en koken. Maar, dat hóeft natuurlijk niet. Want, wanneer je kiest voor het gemak van de maaltijdservice van Welzijn West Betuwe en Wittenbergzorg, krijg je een gezonde maaltijd thuisbezorgd! Snel, zorgeloos en gemakkelijk! Maak kennis met onze maaltijdservice.

Welzijn West Betuwe en Wittenbergzorg slaan al jaren samen de handen ineen om ervoor te zorgen dat inwoners in de gemeente West Betuwe gebruik kunnen maken van deze maaltijdservice. De vrijwillige chauffeurs van Welzijn West Betuwe staan klaar om je een warme en voedzame maaltijd te bezorgen, afgestemd op je wensen en persoonlijk bij je thuisgebracht. Een fijn contactmoment en daarna zorgeloos genieten van je maaltijd: daar streven wij naar! 

 

Kosten


Voor slechts € 8,10 per dag kun je rekenen op een warme maaltijd, inclusief voorgerecht, nagerecht én een bijpassend bijgerecht naar keuze. De maaltijden worden tussen de middag bij je thuisbezorgd.

De maaltijden

Eén keer per week ontvangt je een menulijst. Je kiest wat je welke dag wil eten en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Je hebt keuze uit verschillende voor- en nagerechten, vlees- of visgerechten, aardappels, groenten, maar ook pastagerechten. Per menugang kun je dagelijks kiezen uit 2 varianten. Wittenbergzorg verpakt de vers bereide maaltijden in een warmhouddoos, zodat deze na bezorging direct gegeten kan worden! Voor de dagen dat wij niet bezorgen kunnen wij koelvries maaltijden leveren die je zelf kunt opwarmen. Voor ieder wat wils en daarom zo aantrekkelijk! Wij zorgen er graag voor dat je dagelijks smakelijk eet!

Aanmelden

Heb je interesse in een vers bereide warme maaltijd? Geef je op met één telefoontje bij Welzijn West Betuwe. Wij regelen het vervolg en komen bij je langs om je wensen te bespreken. Afhankelijk van je woonplaats krijgt je een coördinator toegewezen die daarna altijd je persoonlijke aanspreekpunt is. 

 

De voordelen van Tafeltje dekje op een rij

  • Verse, warme en gezonde maaltijden. 
  • Keuze uit een ruim aanbod.
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt bij vragen, wensen of opmerkingen.
  • Mogelijkheid om nog tot één dag van tevoren de maaltijd te wijzigen. Flexibel en vrijblijvend.
  • Bezorgd tussen half 12 en 1 door vrijwilligers van Welzijn West Betuwe bij je thuis
  • Betaling via automatische incasso. Op de rekening kun je ziet wat je wanneer gegeten hebt. Overzichtelijk én makkelijk.
  • Persoonlijk contact bij bezorging

Brenda Oude Grave
Secretariaat
Sandra de Kock
Sociaal Werker