Home » Scholen tafeltennistoernooi

Scholen tafeltennistoernooi

Tafeltennisvereniging A.S.I.O. uit Haaften organiseert jaarlijks een tafeltennistoernooi voor leerlingen van de basisscholen, voorheen in de gemeente Neerijnen, maar nu voor de gemeente West Betuwe. Op zaterdag 15 januari 2022 zal het toernooi voor de 40e keer worden gehouden.

Het toernooi wordt gehouden in de Burcht van Haeften en begint om 09:00 uur. Het adres is Vredeplein 1, 4175 HA Haaften. Deelname aan het toernooi is mogelijk voor leerlingen voor de groepen 7 en 8 van de basisschool. De kosten per leerling bedragen € 2,-. Het maximaal aantal deelnemers van het toernooi is 150.

In het toernooi kunnen de deelnemers strijden voor diverse prijzen. Daarbij worden de deelnemers ingedeeld in hun groepen. Er zijn drie prijzen voor zowel groep 7 als voor groep 8. Naast de persoonlijke prijzen zijn er ook prijzen voor de deelnemende scholen. Scholen komen hiervoor in aanmerking als zij minimaal 5 deelnemers hebben ingeschreven.

Nu volgt er wat informatie over het toernooi

  • In de ochtend wordt gestreden voor de scholenprijs. De deelnemers worden ingedeeld in poules en spelen wedstrijden tegen alle andere deelnemers in hun poule. Aan het einde ochtend worden resultaten verzameld om de winnaar van de scholenprijs te bepalen.
  • Na een korte pauze, wordt het toernooi voortgezet met het persoonlijk toernooi. De deelnemers worden ingedeeld per groep. Na het spelen van wedstrijden in poules gaan alleen de poulewinnaars verder in het toernooi. D.m.v. een knock-out systeem, zullen uiteindelijk de finalisten om de eerste prijs gaan spelen.
  • Het toernooi wordt afgesloten met de prijsuitreiking.
  • De N.T.T.B.-spelregels zijn van kracht tijdens het toernooi. Enige uitzondering is dat de organisatie kan beslissen om games te laten beslissen met 1 punt verschil.
  • Uw school ontvangt begin januari 2022 een bevestiging van de organisatie met daarin de begintijden van de deelnemers en verdere informatie over het toernooi.
  • Privacy : Informeert u de deelnemers dat zij, door inschrijving voor het toernooi, ermee instemmen dat tijdens het toernooi gemaakte foto’s kunnen worden gebruikt voor promotionele en commerciële doeleinden van A.S.I.O. en dat daaraan geen rechten ontleend kunnen worden.

 

Meer informatie: