Home » Nieuws » Jeugd » 4 x 4 straatvoetbaltoernooi

NIEUW 4x4 Straatvoetbal voor de leeftijdscategorie 13 tot en met 18 jaar.

Met het KNVB straatvoetbal willen we jongeren stimuleren meer buiten te voetballen. Met straatvoetbal willen we winnen door het plezier en de beleving in voetbal bij jeugd te vergroten. Straatvoetbal is een goed voorbeeld van hoe het Nederlandse voetbalaanbod zich ontwikkelt door vernieuwde initiatieven en hiermee inspeelt op de behoefte van de jeugd. Straatvoetbal helpt jongeren om beter en sterker te worden en draagt bij aan meer uren voetbalplezier.

De 1e editie van het 4 x 4 straatvoetbaltoernooi voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar wordt gehouden op vrijdagavond 20 september 2019 op de voetbalvelden van RVV Rhelico. Dit straatvoetbaltoernooi wordt georganiseerd voor alle jongeren die geboren zijn tussen 2001 en 2006.

Tijdens het 4 x 4 straatvoetbaltoernooi, strijdt men in wedstrijden van vier tegen vier spelers voor de felbegeerde straatvoetbaltitel in de gemeente West Betuwe. Het toernooi wordt voor zowel jongens- als meisjesteams georganiseerd. Ook kunnen gemengde team zich aanmelden, deze teams sluiten aan bij de jongenscompetitie. De teams dienen te bestaan uit minimaal vier en maximaal vijf spelers. Eén speler van het team is de teamcaptain. De teamcaptain is de begeleider van het team en medeverantwoordelijk voor de bijdrage aan een sportief toernooi. De winnaars van het West Betuwe straatvoetbaltoernooi, mogen zich een jaar lang straatvoetbalkampioen van West Betuwe noemen.

De organisatie is in handen van verschillende vrijwilligers vanuit RVV Rhelico in samenwerking met de combinatiefunctionaris sport, Dave van Veghel. Je kunt de teams vanaf 2 september inschrijven en aanmelden via de website van Welzijn West Betuwe. Inschrijven dient te gebeuren vóór 15 september! Maximaal 40 teams vol = vol.

Lees hier het wedstrijdreglement 4×4 straatvoetbal 2019

Meer informatie:

Cynthia van de Water
Buurtsportcoach

Aanmelden voor het 4x4 straatvoetbaltoernooi

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ