Home » Nieuws » Jeugd » 4 x 4 straatvoetbaltoernooi

Het 4x4 straatvoetbaltoernooi

Met het KNVB straatvoetbal willen we kinderen stimuleren meer buiten te voetballen. Met straatvoetbal willen we winnen door het plezier en de beleving in voetbal bij jeugd te vergroten. Straatvoetbal is een goed voorbeeld van hoe het Nederlandse voetbalaanbod zich ontwikkelt door vernieuwde initiatieven en hiermee inspeelt op de behoefte van de jeugd. Straatvoetbal helpt kinderen om beter en sterker te worden en draagt bij aan meer uren voetbalplezier.

Het 4 x 4 straatvoetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op woensdagmiddag 22 mei 2019 op de voetbalvelden van voetbalvereniging V.V. Haaften. Het straatvoetbaltoernooi wordt gehouden voor alle kinderen die geboren zijn tussen 2007 en 2011 en in de gemeente West Betuwe wonen

Tijdens het 4 x 4 straatvoetbaltoernooi, strijdt men in wedstrijden van vier tegen vier spelers voor de felbegeerde straatvoetbaltitel in de gemeente West Betuwe. Het toernooi wordt voor zowel jongens- als meisjesteams georganiseerd. Ook kunnen gemengde team zich aanmelden, deze teams sluiten aan bij de jongenscompetitie. De teams bedenken zelf een ludieke teamnaam, waarna ze zich inschrijven in een van de volgende leeftijdscategorieën:

  • Leeftijdscategorie 8 – 9 jaar jongens / gemengd
  • Leeftijdscategorie 8 – 9 jaar meisjes
  • Leeftijdscategorie 10 – 12 jaar jongens / gemengd
  • Leeftijdscategorie 10 – 12 jaar meisjes

De teams dienen te bestaan uit minimaal vier en maximaal vijf spelers, met een begeleider van 15 jaar en ouder. De winnaars van het West Betuwe straatvoetbaltoernooi zullen een gouden medaille krijgen. Daarnaast krijgen de winnaars in de leeftijdscategorie 10 – 12 jaar de mogelijkheid om zichzelf in te schrijven voor de straatvoetbalfinaledag.

Nieuw: Het team met de ludiekste naam en de meeste toepasselijke kleding / accessoires wint een leuke prijs.

De organisatie is in handen van verschillende vrijwilligers vanuit V.V. Haaften in samenwerking met de combinatiefunctionaris sport, Dave van Veghel. Je kunt de teams vanaf 20 maart inschrijven en aanmelden onderaan deze pagina. Inschrijven dient te gebeuren vóór 30 april! Maximaal 40 teams vol = vol.

 

Lees hier het wedstrijdreglement 4×4 straatvoetbaltoernooi 2019

Meer informatie:

Dave van Veghel
Combinatiefunctionaris Sport en Bewegen

Aanmelden voor het 4x4 straatvoetbaltoernooi