Home ยป Sportmateriaal

Sportmateriaal nodig? Bij ons kan je het lenen!

Wist je dat Welzijn West Betuwe een uitleendienst heeft waar je sportmateriaal voor beperkte tijd kan lenen? Ben je momenteel als school, vereniging, bedrijf of inwoner van West Betuwe bezig met het organiseren van een feestweek, sportdag, toernooi of een buitenspeeldag in je buurt dan biedt Welzijn West Betuwe je de mogelijkheid om sport- en spelmateriaal te lenen.

Wat biedt de sport- en speluitleen?

Bij de sport- en speluitleen kun je gratis of tegen een vergoeding sport- en spelmaterialen lenen om een sportdag, toernooi, buurtfeest of een ander feestelijk evenement tot een daverend succes te maken. Wil je voor je sportevenement of activiteit gebruikmaken van vakkundig advies? De buurtsportcoaches informeren en sparren graag met je over de mogelijkheden.

Voor wie is de sport- en speluitleen?

Iedereen die activiteiten organiseert op het gebied van breedtesport of sportieve recreatie mag gebruikmaken van het materiaal en de diensten van de materiaaluitleenservice. Bijvoorbeeld: sportleiders, scholen, gezinnen, bedrijven, sportverenigingen, recreatiegroepen, club- en buurthuizen etc. Ook organisaties of instellingen voor personen met een handicap kunnen sportmaterialen lenen.

De enige voorwaarde die Welzijn West Betuwe aan een ieder stelt is dat je het materiaal nauwkeurig en voor sportdoeleinden gebruikt, en de vooraf gemaakte afspraken met de buurtsportcoach naleeft.

Beschikbare materialen

Sport- en Spelmateriaal (zonder kosten)

Onder sport- en spelmateriaal verstaan we allerlei soorten materialen die door een ieder op een laagdrempelige manier ingezet kunnen worden. Hier vallen onder andere de sporten: basketbal, volleybal, boksen, honkbal, hockey etc. onder. Neem gerust een kijkje in onze lijst van sport- en spelmaterialen(zonder kosten)

Sport- en Spelmateriaal (met kosten)

Bij dit sport- en spelmateriaal is een mate van deskundigheid vereist om goed gebruik te kunnen maken van het materiaal. Het is op voorhand duurzaam materiaal wat door verkeerd gebruik de levensduur van het materiaal verkort. Tevens kunnen enkele sport- en spelmaterialen alleen tegen een gering bedrag gehuurd worden. Bij enkele materialen is de inzet van een buurtsportcoach vereist. Neem gerust een kijkje in onze lijst van Sport- en spelmaterialen (met kosten)

Ophalen

Let op! Nadat je contact gehad hebt met de buurtsportcoach kan je het materiaal ophalen in de Koeldert in Waardenburg (naast de gymzaal).

Materiaal aanvragen: