Sint en Piet Geldermalsen naar Odensehuis

Sint en Piet Geldermalsen bezoekt al vele jaren gezinnen, verenigingen en scholen in West Betuwe. Jaarlijks verdelen zij de opbrengst hiervan over regionale goede doelen. In 2022 mag het recent geopende Odensehuis in Geldermalsen een deel van de opbrengst in ontvangst nemen. Bovendien komt de Sint op 30 november zelf langs bij de bezoekers, die geheugenproblematiek ervaren.

Het Odensehuis, gevestigd in het Boomgaardhuis in Geldermalsen, opende in oktober haar deuren. Iedere woensdagochtend zijn mensen met geheugenproblematiek tussen 09.00 en 12.00 welkom om, samen met een begeleider, aan te schuiven in de creatieve ruimte. Vragen stellen over zorg, gelijkgestemden ontmoeten of gewoon een praatje maken: alles kan en mag. Welzijn West Betuwe zette het initiatief op in samenwerking met de woonzorglocatie.

Op woensdag 30 november vereert Sinterklaas de deelnemers met een bezoek. Bezoekers mogen 1 begeleider meenemen naar de sinterklaasochtend. De goedheiligman heeft bovendien voor iedere deelnemer een kleinigheidje bij zich. Om er zeker van te zijn dat er genoeg cadeaus zijn kunnen bezoekers die naar de sinterklaasviering willen komen zich voor 28 november aanmelden bij Babs Bergs.

Voor meer informatie en aanmelden

Leonie Bathoorn
Consulent ouderen