Home » Senioren » Actief en gezond

Een actief leven

Om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen is het belangrijk om mobiel te blijven. Blijven bewegen helpt hierbij. Regelmatig bewegen heeft namelijk niet alleen grote voordelen voor de lichamelijke gezondheid, het levert ook een belangrijke bijdrage aan de geestelijke gesteldheid.

Activiteiten

Welzijn West Betuwe heeft veel activiteiten voor senioren. De activiteiten zijn voornamelijk gericht op ontmoeting en ontspanning. Meestal zijn de activiteiten ontstaan vanuit de deelnemers zelf en levert Welzijn West Betuwe ondersteuning. Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten.

 

Voor meer informatie:

Els Verweij de Geus
Secretariaat

Beweegactiviteiten

In de gemeente West Betuwe zijn veel beweegactiviteiten voor senioren. Verschillende van deze beweegactiviteiten worden georganiseerd of ondersteunt door Welzijn West Betuwe. Bekijk hier meer informatie en een overzicht van deze activiteiten.

Heb je een nieuw beweeginitiatief en wil je daarbij ondersteuning?

Voor meer informatie:

Stijn Brokx
Coördinator Combinatiefuncties/Consulent Sport en Bewegen

Het Senioortje

Het Senioortje is een bulletin met informatie van en voor ouderen over onderwerpen die voor 60+ers interessant zijn en verschijnt 4 keer per jaar. De redactie bestaat uit een hechte ploeg van vrijwilligers die de inhoud grotendeels zelf verzamelen. Negen coördinatoren en zo’n 60 bezorgers zorgen ervoor dat alle Senioortjes bij zo’n 1800 adressen bezorgd worden. Lezers wordt gevraagd om een vrijwillige financiële bijdrage.

Bekijk hier de laatste Senioortjes

Neem voor meer informatie of voor aanleveren contact op met de redactie: