Een jaar dat alles anders gaat

Afscheid nemen is op dit moment anders dan anders. 

De maatregelen dwingen ons om creatief te worden in het afscheid nemen. In een periode van veel verdriet kan er maar zo weinig. Geen knuffel of hand, vrijwel geen bezoek, een stille uitvaart. Allemaal niet zoals het merendeel dat graag zou willen. 

Er lijkt weinig ruimte om het verlies aandacht te geven. Er is zeer beperkt bezoek mogelijk en praten via de telefoon is ook niet het meest fijne. Wat doe je met je verdriet en hoe vind je de draad van het leven weer terug? Krijg je wel kans om de nieuwe situatie zonder dierbare in je leven in te passen? 

Tijdens de serie bijeenkomsten van de gesprekgroep rouw gaan we enkele onderwerpen bespreken. Helaas is het niet mogelijk fysiek als gespreksgroep bij elkaar te komen. Omdat wij merken dat er toch behoefte is aan het delen van ervaringen en voeren van gesprek gaan we digitaal een groep beginnen.  De bijeenkomsten gaan via teams. Wanneer je geen ervaring hebt met teams dan kunnen we je daarbij ondersteunen.

De bijeenkomsten starten 19.30 uur. De data zijn: 19 april, 26 april, 3 mei en 10 mei 2021. De gespreksgroep blijft klein. Naast de twee begeleiders kunnen er maximaal 5 deelnemers meepraten. 

Er zijn geen kosten aan deze gespreksgroep verbonden. Aanmelden kan t/m 18 april per mail of telefoon bij Pieter en is noodzakelijk.

 

Aanmelden of meer info:

Abdelmalik Boudehan
Sociaal werker