Home » Archieven voor Welzijn West Betuwe

Welzijn West Betuwe

welzijn west betuwe

Vacatures:

Coordinator Tafeltje Dekje regio Waardenburg/Opijnen

14-10-2021

Je coördineert een belangrijke dienstverlening in de gemeente West Betuwe. Je hebt veel contact met inwoners, je leert veel mensen kennen Je werkt met een leuke groep vrijwilligers en krijgt een kleine vrijwilligersvergoeding.

Lees verder

Maaltijdbezorger

27-09-2021

Lees verder

Warme maaltijden bezorgen (Tafeltje Dekje) in Haaften

23-09-2021

Persoonlijk contact en een leuke groep vrijwilligers

Lees verder

Chauffeurs voor Op-en-Neerijnen en Swotobus! Welzijn West Betuwe m/v

01-02-2021

Als chauffeur vervoer je kwetsbare inwoners naar dagbestedingsactiviteiten. Zij zijn super blij dat ze er even uit kunnen. Het is voor hen echt een uitje. Ook de mantelzorgers die achterblijven hebben even de handen vrij. Doordat je regelmatig rijdt leer je de mensen kennen en zij jou. Je bent onderdeel van een leuk team van zo’n 10-15 chauffeurs. Je vangt elkaar op en kan op elkaar terugvallen. Kortom het is heel leuk en dankbaar werk.

Lees verder

Allround vrijwilligers Maatje

30-09-2020

Ben jij die waardevolle vrijwilliger die naast een gezellig gesprek ook nog is handig of activitief is, lees dan verder. Wij kunnen jij goed gebruiken!

Lees verder

Gezelschap maatje ouderen

24-10-2019

Samen op pad tegen de eenzamere ouderen. Kom gezellig een kopje koffie, thee of gewoon wat fris drinken bij ouderen en maak gezellig een praatje.

Lees verder

Vrijwillige ouderenadviseur bij Welzijn West Betuwe

23-09-2020

Het omgaan met mensen. Als vrijwilliger ben je van grote waarde voor de samenleving en je krijgt er ook veel voor terug. Nieuwe contacten, kennis, een zinvolle tijdsbesteding en waardering

Lees verder

Vrijwilliger thuisadministratie/hulppunt

12-09-2020

Wat voor u een kleine moeite is is voor een ander een groot plezier! U draagt met uw inzet bij aan de zelfstandigheid van de inwoners van West Betuwe.

Lees verder