Sint en Piet Geldermalsen verrast Odensehuis

Op woensdagochtend 30 november 2022 kwam Sint en Piet Geldermalsen langs bij het Odensehuis. Sint en Piet Geldermalsen bezoekt al vele jaren gezinnen, verenigingen en scholen in de gemeente West Betuwe. Jaarlijks verdelen zij de opbrengst hiervan over regionale goede doelen.

De bezoekers van het Odensehuis, gevestigd in het Boomgaardhuis in Geldermalsen, werden vereerd door hoog bezoek. Sinterklaas kwam langs bij de deelnemers, die allen geheugenproblematiek ervaren. Samen met hun begeleiders en de vrijwilligers die het Odensehuis mogelijk maken werd het een gezellige ochtend. Bovendien werden alle vrijwilligers door de Sint nog eens extra in het zonnetje gezet, maar ook de goedheiligman zelf werd met een prachtig gedicht bedankt voor zijn komst.

Aan het eind van de festiviteiten kwam er ook een verrassing voor het Odensehuis uit de zak. Dit is namelijk gekozen als een van de goede doelen. Het Odensehuis ontving een cheque met een waarde van maar liefst €500,-. Het bedrag komt ten goede aan activiteiten die het Odensehuis voor deelnemers organiseert.

Het Odensehuis is iedere woensdagochtend tussen 09.00 en 12.00 geopend. De creatieve ruimte van het Boomgaardhuis in Geldermalsen biedt een plek waar mensen met geheugenproblemen en hun naasten terechtkunnen voor een praatje, informatie of steun. De kwaliteit van leven en een zinvolle invulling staan hierbij voorop.

Meer informatie?

Leonie Bathoorn
Consulent ouderen