Home » Nieuws » Volwassenen » Lions Wine&Dine

Lions Wine&Dine Event voor Alzheimer Trefpunt West Betuwe

Zaterdagavond 10 november 2018 is iedereen van harte welkom bij de vierde editie van het Lions Wine&Dine Event. Leden van Lions Club Geldermalsen serveren die avond heerlijke lokaal bereide specialiteiten, bezoekers kunnen wijnen proeven en er is live muziek. Later op de avond vindt de trekking plaats van de loterij met een prachtige hoofdprijs.

Lions Club Geldermalsen heeft als motto “we serve”. Voor deze editie van Wine&Dine wil de Lions Club lokaal het verschil maken door steun aan het Alzheimer Trefpunt West Betuwe. Alzheimer Trefpunt West Betuwe is een initiatief van Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR), locaties Ravestein en Lingehof, STMR en Welzijn West Betuwe alsmede Alzheimer Nederland Afdeling Rivierenland. Voor meer informatie gaat u naar www.alzheimer-nederland.nl/regios/rivierenland/alzheimer-trefpunt-west-betuwe.

Met de opbrengst werd eerder € 2.500,- geschonken aan Voedselbank Rivierenland, € 2.500,- aan de Kerst Inn en € 2.500,- aan Culureel Café Geldermalsen. Voor deze editie van Wine&Dine wil de Lions Club lokaal het verschil maken door steun aan het Alzheimer Trefpunt West Betuwe. 

Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom. Wel moeten de kaarten van tevoren worden gekocht zodat de deelnemende restaurants daarmee rekening kunnen houden. All-inclusive kaarten kosten €37,50 en zijn verkrijgbaar bij Schenkerij De Beurs, Le Mélangeur en B&B Hairdesign, allen gevestigd in Geldermalsen. Hiervoor krijgt de bezoeker bij live muziek talloze specialiteiten voorgeschoteld, kan men wijnen proeven en andere dranken consumeren en maakt hij of zij kans op prachtige prijzen .