Koningsspelen 2021 in West Betuwe

Op vrijdag 23 april 2021 vinden de landelijke Koningsspelen plaats. Ondanks de coronamaatregelen, willen we er toch een top feestje van maken! De buurtsportcoaches van Welzijn West Betuwe hebben dan ook een fantastisch (online) programma neergezet voor alle basisscholen in West Betuwe.

Openingsdans

Tessa van Dam van dansstudio 24 zal samen met leerlingen van de Meester Aafjes school in Meteren live via YouTube de openingsdans van de Koningsspelen doen. Na een lekkere warming up zal er heerlijk gedanst worden op de klanken van ‘Zij aan zij‘, het lied van de Koningsspelen 2021.

Klik hier voor de stream

Alleskunner West Betuwe

Wie wordt de alleskunner van jouw klas? Buurtsportcoaches Luke en Esther hebben 20 op het oog heel erg makkelijke spelletjes bedacht. Lukt het jou om alle spelletjes binnen één minuut tot een goed eind te brengen? Dan mag jij je de alleskunner van jouw klas noemen! Er is een versie voor groep 1 t/m 4 gemaakt en er is een versie voor groep 5 t/m 8 gemaakt.

Live beweegquiz

Van de alleskunner naar de alleskenner. In een live beweegquiz probeer je met jouw klas zoveel mogelijk punten te scoren. Er zullen allerlei vragen zijn over bewegen, de koningsspelen en eten. De winnaars van de quiz kunnen een geheel verzorgde sportactiviteit verwachten vanuit de buurtsportcoaches!

*deelnemers hebben een directe link ontvangen, deze activiteit is vol.

We dagen jullie uit! Fitste klas van West Betuwe

Koningsondersteuning

Heb je zelf al plannen voor de Koningsspelen gemaakt? Kijk dan eens op: www.welzijnwestbetuwe.nl/koningsspelen, want deze pagina hebben we vol gezet met leuke ideeën en ondersteuningsmogelijkheden. Bijvoorbeeld het lenen van materiaal, complete draaiboeken en nog veel meer.

 

Hulplijn: