Koningsspelen gaat online door in 2020

Op vrijdag 17 april of vrijdag 24 april zouden eigenlijk de landelijke koningsspelen plaatsvinden op het schoolplein en/of bij de plaatselijke verenigingen. Helaas kan dit niet doorgaan wegens de maatregelen van het coronavirus. Maar natuurlijk hebben wij als buurtsportcoaches van Welzijn West Betuwe hier iets op bedacht. Op deze dagen worden de kinderen online uitgedaagd om actief deel te nemen aan de sportieve clinics: atletiek, bootcamp en volleybal. Daarnaast hebben de kinderen ook de mogelijkheid om zelfstandig en/of samen met broer(tje) en/of zus(je) de opdrachten van de Crazy Koningsgames te voltooien in de eigen woonplaats/kern. Dus trek je oranje shirt aan en veel plezier!

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt voor deze fantastische dag. En wij ontvangen graag leuke foto’s of filmpjes van jullie voor een spetterende aftermovie 😉 Deze kunnen verstuurd worden naar sbrokx@welzijnwestbetuwe.nl of worden verstuurd via Whatsapp naar 06-23322831

Zet je zelf iets online? Gebruik #GoK, dan kan iedereen het terugvinden!

Home » Nieuws » Jeugd » Online Koningsspelen 2020

Warming-up!!

Voordat we kunnen beginnen moeten we natuurlijk eerst een goede warming up doen! En hoe kan dat beter dan met Kinderen voor Kinderen of volg vrijdag 24 april Live om 9.00 uur de Warming-up op TV Gelderland:

Crazy Koningsgames

Buurtsportcoach Dave van Veghel en stagiaire Tim Kroon leggen in het filmpje hieronder uit wat de Crazy Koningsgames inhouden. Bekijk het snel, want dat wordt lachen!!

 

 

Download hier: Crazy Koningsgames opdrachten

Clinics

In totaal hebben we drie sportclinics voor jullie in petto. We hebben daarbij gekozen voor diverse sporten die je misschien niet zo snel doet, maar nu toch gemakkelijk thuis kunt uitvoeren. Want we hebben er natuurlijk rekening mee gehouden dat je thuis niet alle materialen tot je beschikking hebt. Bekijk hieronder snel de clinics Volleybal, Bootcamp en Atletiek. Alvast veel plezier!

Hieronder staat de clinic Atletiek met buurtsportcoach Luke en stagiaire Twan:

 

Hieronder staat de clinic Bootcamp van buurtsportcoach Luke met stagiaire Twan:

 

Hieronder staat de clinic Volleybal met buurtsportcoach Luke en stagiaire Twan:

 

 

Een lekkere afsluiter

Wil je de sportieve dag lekker afsluiten? Kook dan mee met het recept van Erik te Velthuis, kok van het topsportrestaurant op Papendal.

Check hier zijn recept:

Challenge – Gezonde lunch (Erik Te Velthuis)