Gezonde verse maaltijd, koel-vers bij je thuisbezorgd!

Welzijn West Betuwe biedt in Geldermalsen en de dorpen daar omheen koel-verse maaltijden aan, verzorgd door de Maaltijdservice uit Venray. De maaltijden worden afgestemd op jouw (dieet)wensen en worden persoonlijk bij je thuisgebracht door de vrijwillige chauffeurs van Welzijn West Betuwe. De maaltijden hoeven alleen nog maar even opgewarmd te worden in de magnetron.

Kosten

Voor ongeveer €9,50 per dag kun je rekenen op een koel-verse maaltijd bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht én een bijpassend bijgerecht naar keuze. Ook alleen een hoofdgerecht bestellen is mogelijk. Natuurlijk worden de prijzen daarop
afgestemd.

De maaltijden

Hoe werkt het? Eén keer per week ontvang je een menulijst. Je geeft je keuze wekelijks door aan onze bezorger, rechtstreeks aan de maaltijdservice of aan Welzijn West Betuwe. Er is een ruime keuze uit verschillende voor- en nagerechten, vlees- of visgerechten, aardappels, groenten, maar ook uit bijvoorbeeld pastagerechten. De maaltijden zijn ongeveer 1 week houdbaar in de koelkast. Wij zorgen er graag voor dat je dagelijks smakelijk eet!

Aanmelden

Heb je interesse in de koel-verse maaltijden? Met één telefoontje naar Welzijn West Betuwe is het al geregeld. Wij sturen je dan een compleet informatiepakket met prijzen en menukeuzes toe.

De voordelen op een rij:

  • Koel-verse gezonde maaltijden: alle maaltijden worden op ambachtelijke wijze bereid door professionele koks.
  • Keuze uit een ruim aanbod.
  • Ook glutenvrije, lactosevrije en vegetarische menu’s mogelijk.
  • Eén persoonlijk aanspreekpunt bij vragen, wensen of opmerkingen.
  • Bezorgd op maandagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur door de vrijwilligers van Welzijn West Betuwe, gewoon bij jou thuis.
  • Betaling via automatisch incasso.
  • Persoonlijk contact bij bezorging.
  • Je kunt direct bij de bezorger je keuzelijst voor de week erop meegeven.

-
Ineke van Hazendonk
Secretariaat / Consulent vrijwilligers en participatie