Home » Nieuws » Jeugd » Kinderboekenweek 2021

Kinderboekenweek 2021

Nora is uitvinder. Boven op zolder verzint ze vleugels voor haar hond. En als ze een nieuwe buurjongen krijgt, wil ze een jongens-ontstopper maken. Ze vindt hem namelijk helemaal niks. Hij heet Sep, weet alles van sterren, maar van omgaan met mensen weet hij blijkbaar niets. Maar dan blijkt dat hij een probleem heeft. Kan Nora iets uitvinden om hem te helpen?

De Kinderboekenweek (6 oktober t/m 17 oktober) heeft dit jaar het thema ‘worden wat je wil’. Cultuurcoaches Gabri en Juul zullen rondom de Kinderboekenweek de voorstelling ‘Zondag, Maandag, Sterrendag’ spelen op alle basisscholen in West-Betuwe. De voorstelling is bedoeld voor de groepen 5-6 van de basisscholen. Heb je nog geen voorstelling ingepland met de cultuurcoaches? Neem dan contact op met jdebruin@welzijnwestbetuwe.nl

Op 9 oktober organiseert bibliotheek Rivierenland het KinderBoekenFeest. Ook zullen we de voorstelling op deze dag spelen in theater de Pluk. Deze voorstelling is toegankelijk voor alle kinderen die de voorstelling nogmaals willen zien. Verder informatie volgt nog.

 

Voor meer informatie: