Statiegeld actie in Haaften!

Bij Coop Haaften loopt momenteel een statiegeldactie ten behoeve van het Jeugdfonds sport en cultuur West Betuwe. Het Jeugdfonds sport en cultuur is er voor gezinnen waarvoor het financieel niet mogelijk is om de contributie voor de sport of cultuuractiviteiten van hun kinderen te betalen. In West Betuwe wordt er veel gebruik gemaakt van dit fonds, daarom vindt Welzijn West Betuwe het belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden.

In dat kader heeft Welzijn West Betuwe een leuke actie bedacht! De buurtsport -en cultuurcoaches dagen de Koning Willem Alexanderschool en CBS Goudenstein uit. Krijgen zij het gezamenlijk voor elkaar om minimaal 1000 flessen in te zamelen in één maand tijd? Dan zorgen Welzijn West Betuwe voor een geheel verzorgde sport of cultuurdag naar keuze.

Hoe werkt het?

Van 1 t/m 30 juni staat er voor de scholen een container, hierin kunnen de flessen worden verzameld. Telkens wanneer de container vol zit kan er worden gebeld, één van de cultuur of buurtsportcoaches levert dan de volle container in bij Coop Haaften. Lukt het om vóór 1 juli in totaal 1000 of meer flessen in te zamelen, dan zijn zij de winnaars!

Meer informatie: