Home » Nieuws » Volwassenen » Hulppunten voor al je vragen!

Hulppunten, voor al je vragen!

 

Een goede administratie thuis is belangrijk, het geeft rust en overzicht. Vind jij het lastig om een goed georganiseerde administratie op te zetten of bij te houden, dan bieden de vrijwilligers van Welzijn West Betuwe jou graag hulp. Welzijn West Betuwe heeft hiervoor zogenaamde Hulppunten in het leven geroepen. Je kunt langskomen op een Hulppunt om samen te kijken naar formulieren waar je niet uit komt of het aanvragen van voorzieningen en toeslagen waar jij mogelijk recht op hebt.

Er zijn Hulppunten in:

Deze hebben het doel om inwoners van gemeente West Betuwe te helpen met vragen over thuisadministratie en financiën. De hulppunten hebben een laagdrempelig en sociaal karakter waar iedereen is welkom met vragen. Onderwerpen van vragen kunnen bijvoorbeeld op het gebied van toeslagen, minimaregelingen, schulden, overzicht bij de administratie en uitkeringen zijn. Aanmelden kan via de coördinator hulppunten, maar je mag ook zo binnenlopen.
Door een goede samenwerking en doorverwijzing kunnen we mensen het beste helpen met hun vragen. Zo werkt Welzijn West Betuwe samen met SchuldHulpMaatje West Betuwe. Ook gemeente West Betuwe, Stichting Help Elkaar en VluchtelingenWerk zijn nauw betrokken.

Heb je een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of een andere vraag waarbij je hulp kunt gebruiken? Kom naar één van de Hulppunten in West Betuwe en stel je vraag. Aanmelden is fijn, maar hoeft niet.

Meld je aan bij één van de hulppunten:

Coördinator Hulppunten
Coördinator Hulppunten