Home » Nieuws » Volwassenen » Hulppunten voor al je vragen!

Hulppunten, voor al je vragen!

 

Heb je een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of een andere vraag waarbij je hulp kunt gebruiken? Kom dan naar een van onze Hulppunten, de koffie staat klaar!

Een goede administratie thuis is belangrijk, het geeft rust en overzicht. Vind jij het lastig om een goed georganiseerde administratie op te zetten of bij te houden, dan bieden de vrijwilligers van Welzijn West Betuwe jou graag hulp. Welzijn West Betuwe heeft hiervoor zogenaamde Hulppunten in het leven geroepen. Iedereen is welkom met vragen. Onderwerpen van vragen kunnen bijvoorbeeld op het gebied van toeslagen, minimaregelingen, vrijwilligerswerk, schulden, overzicht bij de administratie en uitkeringen zijn.

Mensen kunnen zich aanmelden via de coördinator hulppunten, maar kunnen ook gewoon binnenlopen. Aanmelden heeft de voorkeur, omdat je hulpvraag dan het beste beantwoord kan worden. Bel of mail naar op 06 183 432 39 of hulppunt@welzijnwestbetuwe.nl.

Er zijn Hulppunten in:

  • Asperen
  • Beesd
  • Geldermalsen
  • Waardenburg

Aanmelden kan via de coördinator hulppunten, maar je mag ook zo binnenlopen. Door een goede samenwerking en doorverwijzing kunnen we mensen het beste helpen met hun vragen. Zo zijn de gemeente West Betuwe, Stichting Help Elkaar, SchuldHulpMaatje West Betuwe en VluchtelingenWerk nauw betrokken.

Heb je een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of een andere vraag waarbij je hulp kunt gebruiken? Kom naar één van de Hulppunten in West Betuwe en stel je vraag. Aanmelden is fijn, maar hoeft niet.

Kijk in de agenda voor eerste hulppunt bij jou in de buurt.

Meld je aan bij één van de hulppunten:

Coördinator Hulppunten
Coördinator Hulppunten