Home » Nieuws » Volwassenen » Hulppunten voor al je vragen!

Hulppunten, voor al je vragen!

Heb je een vraag over financiën, zorg, belasting, administratie of is er iets anders waar je hulp bij kunt gebruiken gebruiken? Kom dan naar een van onze hulppunten.

Een goede administratie thuis is belangrijk: het geeft rust en overzicht. Vind jij het lastig om een goed georganiseerde administratie op te zetten of bij te houden? Dan bieden de vrijwilligers van Welzijn West Betuwe jou graag hulp. Iedereen is welkom met vragen, bijvoorbeeld op het gebied van toeslagen, minimaregelingen, vrijwilligerswerk, schulden, overzicht bij de administratie en uitkeringen.

Je kunt gewoon bij het hulppunt binnenlopen, maar je kunt je ook aanmelden via de coördinator. Aanmelden heeft de voorkeur, omdat je hulpvraag dan het beste beantwoord kan worden. Bel of mail naar op 06 183 432 39 of hulppunt@welzijnwestbetuwe.nl.

Er zijn hulppunten in:

  • Asperen
  • Beesd
  • Geldermalsen
  • Vuren
  • Waardenburg

Kijk in de agenda voor het eerste hulppunt bij jou in de buurt.

Door een goede samenwerking en doorverwijzing kunnen we mensen het beste helpen met hun vragen. Zo zijn de gemeente West Betuwe, Stichting Help Elkaar, SchuldHulpMaatje West Betuwe en VluchtelingenWerk nauw betrokken.

 

Meld je aan bij één van de hulppunten:

Coördinator Hulppunten
Coördinator Hulppunten