Home » Nieuws » Jongeren » Honk op Wielen

Bouw mee aan het 'Honk op Wielen'

Voor jongeren in West Betuwe vallen in tijden van Corona alle dagelijkse activiteiten stil. Er is geen school, geen sport, geen muziekles, geen vrijwilligerswerk, geen uitgaansgelegenheid en jongeren mogen niet bij elkaar komen in hun vrije tijd. En als je dan in de zomer ook niet op vakantie kunt, zorgt dat voor verveling en eenzaamheid met als gevolg daarvan jongeren die beboet worden om vrienden te kunnen zien. De reizende jongerenbus, het Honk op Wielen, geïnitieerd door de Jongerenadviesraad met steun van Welzijn West Betuwe zorgt ervoor dat jongeren een zinvolle, leuke tijdsbesteding hebben, bijdragen aan de leefbaarheid  en elkaar in beperkte mate toch kunnen ontmoeten.

In de zomermaanden van 2020 gaan jongeren uit West Betuwe aan de slag met het klussen aan een camper en de organisatie van het Honk op Wielen. Er wordt gewerkt met verschillende werkgroepjes voor de verschillende taken. Wanneer je voldoende uren in het opknappen van de camper of de organisatie eromheen steekt, ontvang je een tegoedbon om te besteden bij een lokale ondernemer.
Wil je meewerken aan de camper of de organisatie? Meld je dan aan via contact@jongerenraad-westbetuwe.nl of neem contact op met Els de Vries (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina).

Dit project is in samenwerking met de Jongerenadviesraad, gemeente West Betuwe, Welzijn West Betuwe en MDT.

Meer informatie & aanmelden