De West Betuwse fototocht

Wie volbrengt de West Betuwse fototocht? In het kader ‘blijf in beweging’ organiseren de buurtsportcoaches van Welzijn West Betuwe de West Betuwse fototocht. Vanaf 1 maart kunnen alle West Betuwse inwoners meedoen met de fototocht vanuit jouw eigen woonplaats.

In onze gemeente zijn alle 26 kernen bezocht. In iedere kern is een foto gemaakt van een culturele trekpleister. De route voert je langs minimaal 11 kernen naar eigen keuze. Het leuke is, dat je zelf mag kiezen wanneer en naar welke kern je fietst. Maak in elk kern die je bezoekt een foto op dezelfde plek als waar de buurtsportcoaches de foto hebben geschoten. Dit hoeft niet allemaal op één dag, de hele maand maart staat in het teken van de fototocht. Lukt het jou om voor 31 maart 11 plaatsen bezocht te hebben?!

Deelname:

Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen?! Bekijk hier de fotolijst. Handig om mee te nemen tijdens de tocht door onze gemeente. Kan jij minimaal 11 van de 26 plaatsen vinden? Maak een leuke, stoere of grappige foto van de fotolocatie. Vink de locatie waar je bent geweest af op het formulier zodat je kan zien hoeveel plaatsen je nog moet bezoeken.

* Houd hierbij vanzelfsprekend wel rekening met de corona maatregelen die zijn opgelegd vanuit de overheid.

Inleveren:

Maak een mooie fotocollage of stuur de leukste, stoerste of mooiste foto op naar 06-24812146 of mail naar lvanderburg@welzijnwestbetuwe.nl.

Prijzen:

Er zijn prijzen beschikbaar gesteld door Landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt , kano.nl en de Stapelbakker. Doe mee en maak kans op één van deze prijzen!

Meer informatie over de fototocht?

Luke van der Burg
Buurtsportcoach