eventHome » Evenementen » Volwassenen » West Betuwe Bruist!

West Betuwe Bruist!

West Betuwe Bruist!

Op dinsdag 10 oktober 2023 presenteert Welzijn West Betuwe in opdracht van Gemeente West Betuwe in samenwerking met de Lingeborgh en het Collectief ‘West Betuwe Bruist!’.

Het doel van deze tweede editie is het verbinden van lokale cultuurmakers met jongeren. Iedereen die kunst (mogelijk) maakt en/of faciliteert is van harte welkom om deel te nemen aan deze inspirerende middag. Kom als bezoeker naar de cultuurmarkt, ga in gesprek met jongeren en doe mee aan een van de inspiratiesessies. Schrijf je snel in!

Cultuurmarkt
Op de cultuurmarkt in de aula van de de Lingeborgh profileren kunstenaars, kunstvakdocenten en aanbieders van kunst- en cultuureducatie zich. Als bezoeker neem je een kijkje én doe je iets actiefs bij deze standjes. Zoek je als kunstaanbieder naar informatie over bijvoorbeeld je startende onderneming of muziekvereniging, ga dan in gesprek met een van de (culturele) organisaties die deelnemen aan de markt.

Inspiratiesessies
Bezoekers (en kunstaanbieders met een stand) hebben de mogelijkheid deel te nemen aan een van de inspiratiesessies. Denk hierbij aan ‘Didactische tips bij een praktische kunstles’, ‘Een vliegende start voor je beginnende onderneming’ of  ‘Op weg naar een succesvol jongerenbeleid voor mijn vereniging’. Bij binnenkomst in de hal van de Lingeborgh meld je je aan voor een van deze sessies.

Netwerken
Het hoofddoel van de dag is om beter in kaart te brengen waar de behoeften van jongeren liggen. Dit doen we door jongeren met kunstenaars en liefhebbers van kunst in gesprek te brengen met behulp van een gespreksleider.

Bezoeker
Draag jij bij aan de kunst- en cultuuractiviteiten in de gemeente West Betuwe? Meld jezelf dan aan als bezoeker van West Betuwe Bruist. Alle initiatiefnemers, organisatoren, bestuursleden, vrijwilligers, leerkrachten, dorpsraden, kroegbazen, festivalclubs, zelfstandigen en andere belangstellenden zijn meer dan welkom!

Klik hier om je aan te melden!

 

 

 

 

Neem voor meer informatie contact op