eventHome » Evenementen » Volwassenen » Week van de Mantelzorg 2023

Week van de Mantelzorg 2023

Week van de Mantelzorg 2023

Welzijn West Betuwe organiseert jaarlijks de Week van de Mantelzorg in de gemeente West Betuwe. Dit jaar vindt de Week van de Mantelzorg plaats van maandag 6 november t/m zaterdag 11 november. Iedereen die mantelzorger is in de gemeente West Betuwe is welkom tijdens de Week van de Mantelzorg.

Het programma

Maandag 6 november | Mike’s Pianoshow

Mantelzorgers worden tijdens deze avond toegezongen en Mike speelt graag verzoeknummers. Kom je ook een dansje wagen? Tijdens deze avond worden ook de aangevraagde mantelzorgcomplimenten uitgereikt.
Voor: Mantelzorgers
Locatie: MFC de Pluk
Tijd: 18.00 – 20.00 uur

Woensdag 8 november | Boottocht vanuit Kerkdriel

Het belooft een gezellige middag te worden op het water. We vertrekken vanuit Kerkdriel en varen over de Maas. Onderweg geniet je van het prachtige uitzicht.
Voor: Mantelzorgers
Locatie: Kerkdriel
Tijd: 14.30 – 17.00 uur

Vrijdag 10 november | Boekpresentatie met borrel

Mieke Degenaar presenteert haar boek ‘Een bron van zorg’. Een boek met indrukwekkende persoonlijke verhalen van Mieke en van vele andere mantelzorgers en professionals.
Voor: Mantelzorgers, professionals en andere geïnteresseerden
Locatie: MFC de Pluk
Tijd: vanaf 15.00 uur

Zaterdag 11 november | Boottocht met lunch vanuit Leerdam

Stap in en vaar mee over de Linge, door de prachtige Betuwe. Tijdens de boottocht wordt een overheerlijk lunchbuffet geserveerd.
Voor: Mantelzorgers
Locatie: Rederij Leerdam
Tijd: 11.00 – 14.00 uur

Begin oktober worden de uitnodigingen verstuurd naar alle mantelzorgers die geregistreerd staan bij Welzijn West Betuwe. Het is vanaf dan ook mogelijk om je aan te melden voor de activiteiten. Alle activiteiten zijn kosteloos, wel graag aanmelden.

Opgeven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Mantelzorgcompliment aanvragen?

De gemeente is erg blij met mantelzorgers en wil haar waardering laten blijken door onder andere het mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment kan tot en met 30 november 2023 aangevraagd worden. Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan.

Ontvangers van het mantelzorgcompliment kunnen deze ophalen vanaf de Week van de Mantelzorg.

Meer informatie?

Anne van Steijn
Consulent mantelzorg