eventHome » Evenementen » Volwassenen » Week van de Mantelzorg 2022

Week van de Mantelzorg 2022

Week van de Mantelzorg 2022

Wij vinden mantelzorgers helden. En ja, dat mag best eens gezegd worden. Dus ontvang jij zelf zorg? Of ken je iemand die voor een ander zorgt? Doe mee aan de Week van de mantelzorg!

Welzijn West Betuwe organiseert jaarlijks de Week van de Mantelzorg in de gemeente West Betuwe. Dit jaar vindt de Week van de Mantelzorg plaats van maandag 7 november t/m zaterdag 12 november 2022.
Zo worden er tijdens de activiteiten opnames gemaakt voor de podcast ‘Mantelzorg(er) in West Betuwe’ met wethouder Jan de Geus en wordt er de toolkit voor leerkrachten uitgereikt.

Jonge mantelzorger? Denk met ons mee!

Help ons mee om ontspannende activiteit voor jonge mantelzorgers te organiseren. Meld je aan en samen organiseren we een gezellige middag met en voor jonge mantelzorgers uit West Betuwe. Datum en tijd is in overleg.

Donderdag 10 november | Feelgood verrassingsfilm

Deze avond hoeft er even helemaal niets en is er tijd voor ontspanning. We gaan met elkaar genieten van een lekker hapje met een drankje en kijken een gezellige feelgoodfilm.
Voor: Mantelzorgers met introducé
Locatie: MFC de Pluk
Tijd: 19.30 – 22.30 uur

Zaterdag 12 november | Dag van de Mantelzorg

De jaarlijkse Dag van de Mantelzorg belooft een gezellige dag te worden met leuke workshops. Er is voor ieder wat wils.
Voor: Mantelzorgers
Locatie: Burcht van Haeften
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Begin oktober worden de uitnodigingen verstuurd en is het mogelijk om je aan te melden voor de activiteiten. Alle activiteiten zijn kosteloos, wel graag aanmelden.

Opgeven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Mantelzorgcompliment aanvragen?

De gemeente is erg blij met mantelzorgers en wil haar waardering laten blijken door onder andere het mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment kan tot 1 december 2022 aangevraagd worden. Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan.

Ontvangers van het mantelzorgcompliment kunnen deze ophalen tijdens de activiteiten in de Week van de Mantelzorg. Op 10 november tussen 16.00 en 20.00 uur of op zaterdag 12 november de hele dag. Aanvragen kan tot 1 december 2022.

Meer informatie?

Anne van Steijn
Consulent mantelzorg