eventHome » Evenementen » Volwassenen » Week van de Mantelzorg: De lengte van liefde (documentaire)

Week van de Mantelzorg: De lengte van liefde (documentaire)

Week van de Mantelzorg: De lengte van liefde (documentaire)

De documentaire ”De lengte van Liefde” is gemaakt in 2017 door regisseur Anne Peeters. Na afloop van de documentaire gaat Anne Peeters zal, onder leiding van Ezra van Zadelhoff, het gesprek met het publiek aangaan over intensieve mantelzorg.

De lengte van Liefde
Jasmijn (21) kreeg twee jaar geleden op reis plotseling een hersenbloeding. Eenmaal thuis veranderde alles, niet alleen voor Jasmijn, maar ook voor haar ouders en twee jongere broers. Moeder Peronne stort zich vol overgave op de zorg voor haar dochter, maar deze blijkt complex. ​Peronne bevindt zich in een constant dilemma; waar moet ik sturen, waar moet ik afstand nemen?
​Ze neemt haar dochter bij de hand om haar mogelijkheden te ontdekken, maar is tegelijkertijd zondebok voor alles waar Jasmijn tegenaan loopt. Een nieuwe stap naar zelfstandigheid ligt in het vooruitzicht. De schuur in de tuin ​wordt omgebouwd tot een huisje voor Jasmijn. Jasmijn én Peronne hopen daardoor weer een deel van hun oude leven terug te krijgen. Hoe makkelijk is het nog om elkaar weer los te laten?

Week van de Mantelzorg
De derde editie van de Week van de Mantelzorg staat bij Welzijn West Betuwe weer op de agenda. Van maandag 5 t/m zaterdag 10 november zal er zowel gemeente-breed als lokaal extra aandacht gegenereerd worden voor mantelzorg én mantelzorgers.

Aanmelden kan via www.weekvandemantelzorg.nl.