eventHome » Evenementen » Volwassenen » Nationale Vrijwilligersdag in West Betuwe

Nationale Vrijwilligersdag in West Betuwe

Nationale Vrijwilligersdag in West Betuwe

Op 7 december is het de Nationale Vrijwilligersdag. De gemeente West Betuwe en Welzijn West Betuwe willen op deze dag graag alle vrijwilligers bedanken. Daarom kun je speciaal voor jouw vrijwilligers een lekkere attentie aanvragen.

Winactie
Alle verenigingen en clubs maken ook nog kans op een leuke prijs! Hoe? Maak een ludieke foto waarmee je laat zien hoe jullie vrijwilligers gewaardeerd en bedankt worden. Plaats de foto voor 14 december 2020 op de facebookpagina van de vereniging en gebruik daarbij #WestBetuwsbest. De foto met de meeste likes wint een prijs. Deze prijs bestaat uit een smakelijke bijdrage aan het eerstvolgende evenement dat voor jullie vrijwilligers georganiseerd kan worden.

Meedoen?
Wil jij als vereniging of club iets terug doen voor jullie hardwerkende vrijwilligers, meld je dan t/m 7 december 2020 aan via onderstaand formulier.
Geef hier aan hoeveel vrijwilligers jullie willen bedanken. Per aanvraag kunnen er maximaal 25 bedankjes worden aangevraagd. Als jullie meer vrijwilligers hebben kun je dat aangeven bij de opmerkingen. Op maandag 7 december komen we de attenties bezorgen bij onderstaand adres. Geef aan welk moment van de dag het beste uitkomt. Wij nemen contact op voor een preciezer tijdstip.