eventHome » Evenementen » Jeugd » (Uitgesteld) – Bijeenkomst: Samen voor alle kinderen! – (Uitgesteld)

(Uitgesteld) – Bijeenkomst: Samen voor alle kinderen! – (Uitgesteld)

(Uitgesteld) - Bijeenkomst: Samen voor alle kinderen! - (Uitgesteld)

Samen voor alle kinderen!

Schoolreisjes, sporten, muziekles, een verjaardag vieren of een dagje uit. Het lijkt zo gewoon dat alle kinderen in Nederland dit kunnen doen, maar niet elke ouder kan dit betalen. 1 op de 11 kinderen groeit namelijk op in armoede, gemiddeld 3 kinderen per klas. Dat is heel erg veel. Sam& springt bij voor de kinderen! Sam& is het samenwerkingsverband tussen Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp. Samen zetten zij zich in voor de ruim 300.000 kinderen van 0 – 21 jaar die opgroeien in armere gezinnen. Hun ouders/verzorgers en/of intermediairs, kunnen via Sam& nu op één plek terecht voor voorzieningen op het gebied van school, sport, cultuur, verjaardag, vrije tijd en overige zaken.

Tijdens de bijeenkomst leggen wij u graag uit wat Sam& is, hoe het werkt voor u als intermediair en welke voordelen het oplevert. Ook krijgt u een update van bestaande en nieuwe regelingen binnen de gemeente. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om vragen te stellen en om andere intermediairs te ontmoeten en te spreken.

Deze middag wordt georganiseerd door:

Erik Mulder Gemeente West Betuwe
Merlin Bos – Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland
Reina Rijzenga – Stichting Leergeld West Betuwe
Annemieke Sirks – Sam&
Stijn Brokx  – lokaal aanspreekpunt Jeugdfonds Sport & Cultuur West Betuwe

Bij interesse kun je jezelf nog steeds aanmelden, echter wordt de bijeenkomst verplaatst naar een nader te bepalen dag en tijdstip.

Je kunt je hieronder aanmelden.

Opgeven Jeugdfonds