eventHome » Evenementen » Volwassenen » Samen én op pad

Samen én op pad

Samen én op pad

Samen én op pad! Het is een programma van Welzijn West Betuwe waarin we klaar staan voor mensen die intensief gezorgd hebben voor zijn/haar dierbare(n) en waarvan die zorg nu om één of andere reden gestopt is. Hetzij door overlijden, hetzij door opname. En nu is daar al die tijd. Wat doe je daarmee? Wie ben ik eigenlijk? Waar wordt ik blij van? Even aandacht voor jezelf. Samen met maximaal 7 andere deelnemers ga je samen én op pad, op pad met elkaar en (soms) met jezelf. We organiseren 8 bijeenkomsten van 1,5 uur met lotgenoten waarbij we gebruik maken van alle zintuigen. We zullen fysiek en mentaal bezig zijn. Ervaren, openheid en veiligheid, doen, voelen, praten, samen stil zijn, creëren en er gewoon ‘zijn’.

In het najaar van 2020 starten we weer een nieuwe reeks. Ditmaal echter met 7 bijeenkomsten in plaats van 8, omdat er geen rondleidingen in musea gegeven worden. Dit uitje wordt dus helaas, voor deze reeks bijeenkomsten, overgeslagen. Hiermee zakt ook het tarief van de inschrijfkosten eenmalig.

Wat: 7 bijeenkomsten van 1,5 uur gepland in het najaar van 2020.
Data: woensdagochtend 23 september, 30 september, 7 oktober, 14 oktober, 28 oktober, 4 november en 11 november.
Locatie: De Pluk, Geldermalsen.
Kosten: €30,- per deelnemer.

Na aanmelding nemen we contact met je op om te kijken of het programma bij je zou kunnen passen. Deze intakegesprekken zullen plaatsvinden  in week 37 en 38 (7 t/m 17 september) met Pieter van der Keur.

Aanmeldformulier Samen én op pad

  • Je kunt dit veld gebruiken om extra informatie te vragen of bijzonderheden door te geven.