eventHome » Evenementen » Volwassenen » Vrijwilligersacademie: Ontspannen struinen langs de Waal

Vrijwilligersacademie: Ontspannen struinen langs de Waal

Het aanbod van de activiteit  ‘Ontspannen struinen langs de Waal’ is  een van de ontspannende activiteiten die we dit jaar aanbieden als waardering naar de vrijwilligers in de gemeente West Betuwe.

On my Feet organiseert nu ruim 2 jaar ontspannende wandelingen voor verschillende gezelschappen. De deelnemers zijn behoorlijk onder de indruk. Het buiten je comfort zone stappen geeft ontspanning en een totaal nieuwe ervaring.

Meewandelen?

De struintochten zijn veel meer dan een ochtendwandeling of natuurwandeling. In een prachtige omgeving draait alles om contact en bewust voelen van alles om je heen.

Met een aantal wandelaars lopen we een 3 tot 4 kilometer. Tijdens de wandeling gaan we opdrachten uitvoeren en lopen we met elkaar langs natuurgebieden. Contact met de aarde, jezelf en je medemens staan hierin centraal.

De startplaats is bij de Theetuin ‘River Lounge’ in Heesselt. Zorg zelf voor een flesje water, een stuk fruit, handdoek en pas je kleding aan op het weer. Er is plaats voor 12 personen, bij grote belangstelling is er een mogelijkheid om dezelfde dag een tweede wandeling aan te bieden.

Wat neem je mee de dag van de wandeling in je rugtas:

Flesje water
Stuk fruit
Lunch
Handdoek
Plastic zak (waar je op kunt zitten)
Kijk wat voor weer het wordt en pas je kleding daarop aan
Regencape

Doe je mee? Meld je snel aan

Aanmelden Ontspannen struinen langs de Waal